Ebuss35 Merhaba hanımlar ikinci doğumumu yapıcam Rabbim nasip ederse üçüncü çocuğuda düşünmüyorum açıkcası hap , spiral açıkcası kullanmayı sevmiyorum eşimde benimle aynı düşüncede bağlatmamı destekliyor. Sezaryeninde bunu yaptıran varmı acaba bu durumda hamilelik şansım kalmıyor sanırım sizlere sormak istiyorum bilenler tecrübeliler aydınlatırsa sevinirim 🫶🏻
hunilimom Ebuss35 benim arkadaşım hem baglatmis hem yakmış yani şuan imkansız çocuğu olması 😂 ama yanlış bilmiyorsam yaş sınırı var eş onayı lazım zaten kucik bi operasyon hemen hallediyorlar
Ebuss35 Slaedz Erkek gibi derken ? Tüplerin bağlatılması ile erkekliğin ne alakası var anlıyamadım etrafımda yaptıran arkadaşlarım hala çok güzel kadınlar en azından kafalarıda rahat 🫡
KLORAKHANIM Cok riskli bir karar sizlere olasi durumlari anlatmak istemem ne dilim varir ne kalbim izin verir, korkutmak istemem konduramam da ama bence yapmayin, 5 10 sene bekleyin sonra baglatirsiniz zaten ameliyat degil minik bir operasyon.
Hamileanne KLORAKHANIM benim çevremde annem dahi herkes yaptı ama kimseye bişey olmadı maşallah hepsi sağlıklı
Siyahdnz KLORAKHANIM ay canım ya bende 24 yasındayım 3.bebegıme korundugum halde kaldım ve artık asla istemiyorum dokforumla konucakatım bagla ısn istiyorum senın yaızn okuyunca tırstım
KLORAKHANIM mercan88 rabbim hep iyilerle karsilastirsin öncelikle, kimsenin kötü hikayesini kimseye benzetmesin sizi kötü etkilersem de affedin beni 🤍 Bebegini kucagina alan bi tanidigim tüplerini baglatacakti ama doktoru izin vermedi günlerce aylarca ikna etmeye calisti en sonunda kirki ciksin baglicam dedi ama sonrasinda kadinin vakti olmadi Allah ya iste… Cocuk 1 yasina girdi kadin 1 hafta sonrasina randevu aldi ama randevuya gitmek nasip.olmadan evladini kaybetti…. Hayat bu biz Plan yaparken bize oyunlar oynuyor…
Ebuss35 hunilimom Bende artık Allah ne verdiyse 😂😂😂 Bu korkuyla yaşamak daha zor gerçekten her ay bir endişe spiral bana yaramıyor takamıyorum mecbur artık böyle bir karar aldım.
KLORAKHANIM Siyahdnz kesinlikle spiral taktirin gercekten Cook gencsiniz birde, ben 30 a yaklastim yine De cesaret edemem 5 tane de dogursam, dönüşü olmayan bir yola girmek hic mantikli degil.. insan ogluyuz nasil israrla istemiyorsak bir gün mubtac bile olabiliriz
Ebuss35 Siyahdnz Riskli hiçbir sorun yok canım arkadaş takdirili ilahi ve kaderle ilgili konuşuyor ama ameliyat sezeryan arasında bile yapılıyor.
Ebuss35 KLORAKHANIM Ben 30 yaşındayım ikinci çocuğum ameliyatla ilgili riskli bir durum yok doktorla konuştum ama dediğini ve anlattığınız hikaye takdiri ilahi kader biraz ama ben işimi kadere bağlıyamam aslında ikinci çocuğu düşünmüyordum korunurken oldu şimdi ben nasıl tekrardan bunu göze alayım dünyaya çocuk getirmek kolayda geleceğini sağlamak sorun rahatsızlıklarım var o yüzden düşünüyorum açıkcası bu korkuyla yaşıyamam sürekli 😞