Elotyy Kaynanam çocuk dogunca hemen tuzlucaz denizden taş, toplıcam onun, içinde yıkıcam, dedi, sizin, düşünceniz ney tuzlama yapsanız nasıl yapardınız
Sezenn_ Elotyy Asla izin vermeyin böyle bir şeye. Çok zararlı ölüme kadar götürebilen bi sonucu oluyor bebek tuzlamanın. Lütfen araştırın ve kayınvalidenize de gönderin anlasın ne kadar zararlı birşey olduğunu .
KbraN_1 Elotyy ayy bu ne yaa her şeye karışma isteği anası sensin rahatsız oluyorsan dile getir canım. Bende çocuğuma karışılsın istemiyorum. Susarım susarım birden patlarım anlayamazlar
Ahsenn031013 Elotyy bir sürü zararı var ya yazık günah bebeğe🤦♀️ tepkilerini en yüksek dereceden göster kesinlikle geri adım atma yazık günah Zararlarını anlat güzelce
esraEb Elotyy ilginç. Birsürü batıl şeyler 🤦♀️Büyüklerle başımız dertte. Bakalım benim kaynanam neler çıkaracak. Henüz bir hareketlenme yok 😄
Kalbiimde2can Tuzlamayi genelde ter kokmasin diye yapiyorlar benim arkadasin bebeginide tuzlamislardi benden 1 ay sonra dogum yapmisti oda ama hic alakasi yok cocuklarimiz simdi 6 yasindalar ama yinede bebekkenden beri ayagindan corabi cikarip öperdim resmen ter kokardi ama simdide annesi bana diyor bu cocugun ayaklari cok kokuyor terleyincede kokuyormus resmen 😐 biz oglumuzu tuzlamadik ama sükür öyle ayak kokusu falan olmaz ter kokusuda zaten yiyip ictiklerinden kaynakli bisey tuzlamayla alakasi yok 😬
Denizegeabioluyor Elotyy kucucuk bebek niye koksun allah askina sakin yaptirma tuz yakar tenini zaten narin oluyo bebekler ne batıl seyler bunlar 😑
Lili Elotyy sakin yaptırmayın sakın tuz bebeğin tansiyonunu birden yükseltip beyin kanaması yada ölümle sonuçlana bilir nolur yaptırmayın isterse küssğn ama çocupunuzdan önemli değil
Figosto Sakın yaptırma eski insan hurafeleri bebeğe zararı var yararı yok kokmasin diye falan tuzluyorlarmis eski insanlar ama saçmalık doktoruna sor kesin doktorun çok net cevap verecektir ve sende bunu ilet kayinvalidene Dr izin vermediğini hiç biseyi yaptırma. Karıştırma da okdar . Ya bebeğin cildi okdr narin ki tuzlamak nedir ya perişan ederler cocgunu
adatuna Ya ben şuna şaşırıyorum, bu öneriler ile kafanız karışıyor olması. Yani gerçekten bu kadar cahil düşüncelere katlanamıyorum. Üzgünüm.
Elotyy adatuna yani ben şuna cok sinir oluyorum yok söyle tuzlıcam yok taşlıcam pardon annesi benim ne münasebetiyle yapcan