Kızlar 26 mart 38+1de doğumum gerçekleşti cumartesi gecesi pazar yani, o kadar ani olduki, uzun uzun detaya girmeyeceğim. Çarşambadan beri tansiyon değerlerim yüksek çıktığından dolayı son gün preklamsi başlamış artık, acile gittim 14/9 ve 13/10 değerle. Beni acil yatırdılar doğumunu başlatıcaz diye, normal doğum başlatcaklardı.sonra tansiyon 15ve 16 oldu acil sezeryana aldılar. Ne hastane çantamız yanımızda ne biz hazırız. Eşimle şok olduk. Neyseki evimiz yakındı eşim gitti hastane çantamızı aldı geldi, o gelene kadar benim bebişim doğuverdi. O kadar şoktaydımki ebelere hemşirelere doğumumda bulunanlara ne kadar saçma saçma konuştum 😂 neyse onlarda beni çocuk sandı herhalde alttan aldılar, çok iyi davrandılar, işte sezeryan bitti odaya geçtik eşim hemen annemlere annesine haber etti şok oldular. Daha o gün akşam annemlerde yemekteydik, kaynanamlarda da bi kahve içmiştik, gecesi doğumum oldu 😂 neyse bebişim iyi bende iyiyim, ister istemez ağrım var ama sabır illaki geçecektir. Yinede bu ağrıları tez zamanda geçirecek bi yönteminiz varsa önerilerinizi beklerim. Birde benim gibi tansiyonu önemsememezlik yapmayın tabiki, herkese hayırlı ve ağrısız sağlıklı doğumlar diliyorum.