Umutlubirkadin kuzum öncelikle geçmiş olsun o varikosel nedir benden iyi kimse bilmez inan ki neler çektim bir bilsen eşimle 1,5 yıllık evliyiz evlendiğimizin ilk 3 ayı bebek düşünmedik sonda düşündük baktık 10 ay çocuk olmuyor doktora gittik ben gittim her şeyim temiz çıktı eşim için gittik devlet hastanesi bilemedi özel kliniğe gittik doktorumuz varikosel var dedi hemde çift taraflı dedi emin olmak için ultrasona gönderdi gittik baktılar evet iki taraflı hemde son derece sol da 5 en son derece olmuş sağda 4 oda yüksek zaten ve ben ne olduğunu bilmeden doktora sonuçlarını verdik hocam tanımı nedir dedim bize geçici kısırlık dedi bebek olmasını engel dedi normalde engel olmaz ama sizin ki iler derecede son derecede dedi dünya başımıza yıkılmış olduk o kadar kötü süreç geçirdik ki sonra direk ameliyat dediler biz bekledik belki hamile kalırım diye 6 ay bekledik ameliyat olmadı yok gene hamile kalamıyorum neler denedik ama en sonunda ameliyat için gün aldık eşim ameliyat oldu bir hafta yattı sonra ayaktaydı zaten ve eşime bol bol keçiboynuzunu kaynattım içtim hiç bıkmadan usanmadan inanın ki her sabah akşam içirdim sonra doktorum sperm toparlayıcı ilaç verdi bitkisel ilaç ilk ameliyat olduğu için ilişki yasak dedi sonraki ayı girebilirsiniz ilişkiye dedi ve hamile kaldım inanın ki hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım bu illet varikosel bebeğe engel kim ne derse desin ben yaşadım neler çektik bu süreçte tabi psikolojik olarak alt üst oldum bu varikosel tek taraflıda olsa 3 derecede olsa kesin ameliyat önemli çünkü eşimin sperm değerlerini düşürmüştü git gide de düşürüyordu ameliyat oldu 92 milyona çıktı bir anda o yüzden tavsiye ederim ameliyat olun kesin geçmiş olsun dua et Allahım yardımcın olur kucağınız dolar inşallah şuan 7+5 im bende teyzesi 😍🤲