Hazalibis Kızlar merhaba 18 haftalığım ve devlette detaylı ultrason için randevu kovalarken böyle bir randevu buldum açıklama yapılmamış ama detaylı ultrason yapar mı? Bir de haftam uygun mu ?
1prensannesiiiii Hazalibis detaylı zaten perinatoloji yapiyo canim ama haftan erken şuan genelde 21-22 haftalarda yapılıyor daha iyi oluyo
Aynr1380 Hazalibis haftalardır uğraşıyorum Bağcılar için alamıyorum inşallah almışsınzıdır bağcılarda zaten Cem bey tek var detaylı bakıyor
Esoo0698 Hazalibis Ya ben normal doktora randevu aldım onlar yönlendiriyomuş iptal edip perinatolojiyemi alsam ?
Hazalibis @1prensannesiiiii Normalde açıklama kısmında detaylı yapılıyor ve ya yapılmıyor yazınca emin olamadım. 18-23 haftalar uygun olabiliyormuş araştırdım şimdi.
Mervvvever Hazalibis bakıyorlar merak etme zaten bebek büyümemiş olursa başka zamana tekrar randevu veriyorlar geç yaptırmak iyi değil o zamanda derisi kalınlaşıyor organlar görülmuyor
Hazalibis @Aynr1380 9a vardı randevu şimdi bitti, yarın sabah 10da randevu açılacakmış 14 nisana Gaziosmanpaşa hastanesine bilginiz olsun 182 aradım o söyledi
Hazalibis @Aynr1380 Anladım hayırlısı olsun inşallah ya, 18 hafta içinde herkes erken diyor ama doktorlar 18-24 uygun diyor ne yapacağımı bilemedim
Aynr1380 Hafta da da bakıyorlar geri göndermezler sizi erken diyip . Sadece ileri haftalarda daha iyi oluyor o zmna bebek daha büyümüş organları daha iyi gelişmiş oluyor diye
binnur64 Esoo0698 benim bildiğim de öyle oluyo kendi kadın doğum doktorun yönlendiriyo diye biliyorum hatta şuan mhrs ye girip perinatoloji den randevu baktım, doğrudan randevu verilmemektedir diyo