Virgohome Guz06 14. Haftada erkek dediler 7 aya kadar erkek sandık bana pipi diye kordon göstermişler yani hepsi bir olmuyor işallah kalbinizdeki olur
Guz06 Guz06 teşekkür ederim hayırlısı olsun inşallah , sizede anı olarak kalmıştır ☺️Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🌸
FcsjM Elis90 canım ben anlamıyorum. Diğer arkadaşlar görünce yorum yaparlar sanada sağlıkla al bebeğini kucağına Rabbim gönlündeki nasip etsin.🤲🥰
Elis90 FcsjM amin canım tüm hamileler sağlıkla mutlulukla kucaklasın inşallah bebişlerini. Aslında cinsiyetin hiç bir önemi yok ama tatlı bir merak işte .
Ruhsuz Adapte34 benim de aynı bu ultrason görüntüsü var burada herkes erkek dedi kız çıktı ,sağlıcakla gelsin isterseniz atayım fotoyu
Adapte34 Ruhsuz herşeyşn hayırlısı sağlıkla gelsinler en önemlisi o ama kafa yapısından belli aslında sizinkinin kız olduğu 🌸 bide bize doktor bi tahminde bulunmuştu
Ruhsuz Adapte34 tabi ki öyle en önemlisi sağlıkla gelsinler ,Rabbime hamdolsun 🤲🤲Malesef ben anlamıyorum kafa yapısından 🥰