Melo91 Merhabalar.. Samsun medical parkta detaylı usg için prof.tayfun Alperen yaptıran varmı? Nasıldır doktor bey , kaç dk sürüyor
BadeYaman Melo91 detaylı için bende bu doktora gitmeyi düşünmüştüm giderseniz yazqr mısınız acaba memnun kalıp kalmadığınızı
Edaaa_55 Melo91 ben onda yaptırdım hızlı bitti yarım saat bile sürmedi bir sorun yok demişti öyle canım işinde iyi biri ama
Melo91 Esma55 biliyorum kendisini aslında ona gidecektim ama medical parkla anlaşmamız var. Medical daha uyguna gelecek
AsyaCngz55 Esma55 evet bütün akrabalarımız ona gitti ben de ona gideceğim zamanı gelince. Her detayı tek tek gösteriyor açıklıyor size.
Melo91 Mavisim099 evet araştırdığım kadarıyla tüp bebek doktoru ama , hastane detaylı usg için kendisinden randevu veriyor. Siz nasıl bir olumsuzlukla karşılaştınız özel değilse
Mavisim099 Melo91 ilk tüp bebegimi onda yaptirmistik hci bir dediği bir dediğini tutmayan bir insan çok lakayt o yüzden ben ona gitmenizi tavsiye etmem ama siz bilirsiniz tabi.
ezoocum Mavisim099 olumlu sonuç alamadınız mı Tayfun hocadan benim de tüp bebek doktorum kendisi biz henüz olumlu sonuç alamadık
SibelUzuner Medicalpark ta prof Mehmet bilge Çetinkaya var canım doktorum çok ilgili ve bilgisine sonsuz güvendiğim biridir ona gidebilirsinizi