Melis_tugba 28 haftaya giriceğim kızlar karnımın içinde ağrı var hani böyle kas ahrıları olur ya böyle şiddetleniyor arada varmı böyle yasayan
Msalbyrk Melis_tugba banada oldu dun gece eger ayni şeyden bahsedyorsak. Byle sanci degil sag tarafmda bi yer acıyodu icerden agri degsk🤷♀️ korktm ovaladm braz uyumusum sbah gecmisti. Karnmz büyüdügu icin olyormus..
Brlgry Melis_tugba aynı şeyler var bendede karnımın içi acıyor değişik bir şey Sertleşme oluyor zorluklar başlıyor hanımlar 😳
Semila Melis_tugba aynı şeyi doktoruma ben sordum 2 gün önce biryeriniz yara olur acır yanar ya aynen öyle bir acı oluyor karnımda diye artık kemikleri güçlendiği için canını acıtan kemikleri dedi 🤗 şimdi acısa da ses çıkarmıyorum 🙈
Elifkedi Melis_tugba o ağrı bende çok fazla ayakta durdugumda oluyor sertlesmeyle birlikte çok fazla ayakta kaldiysan ondan olabilir
Melis_tugba Msalbyrk canım acıyo ama korktum bide bugun cok yurudum tum gun dısardaydım yoruldugum için mi acaba
SeherNilgnBakrc Melis_tugba oyüzdendir canımm bende yürüyüşe çıkınca karnım sertleşiyor ve ağrıyo özellikle son bir kaç haftadır hatta dün çok sertti bugün iyiyim fark etmeden zorluyoruz galiba 😔
GizemCengiz Melis_tugba ben salı günü baya bi yürüdüm alışveriş yaparken. Birden öyle bi ağrı girdiki ödüm patladı. Sanırım fazla zorlamamak gerek artık.
Elifkedi Melis_tugba benim ertesi güne dinlendigimde geçti.. dün hastaneye gittim geldim eşimle Allah'tan araç vardı araçla gitmemize rağmen hafif ağrım oldu yinede