Durubebegim kahvesever__ et sote Meyhane pilavı Kabaklı terbiyeli çorba salata Kendi el cağIzımla revani 💃
Elifkursun44 kahvesever__ yayla çorbası kuru fasülye dünden kalmıştı bulgur pilavı mantar sote salata cacık kızarmış kanat tavuk bıde kırmızı lahana mezesi
Elifkursun44 kahvesever__ aşkım hepsınden az yıyoruz işte cesıt oluyor düşün ıkı ksııyız ıkı çocuğun var onlar yemek yemıyor sadece pılav yer oğlum kızım hıc bı şey yemez
Elifkursun44 myangelson valla az yiyoruz ama cesıt çok bıde düşün ıkı ksıyız ıkı tane çocuk var yemiyorlar yemek
kahvesever__ Novamomy bende çok memun oldum canım evlendikten sonra yurt dışına gelin geldim öncesinde Kayseri de yaşıyordum ne güzel 🥰😂
Novamomy kahvesever__ yaaa inşallah en yakın zamanda ailenize ve memleketinize kavuşursunuz hemşerim 😅🙏🏻
myangelson Elifkursun44 ayy gerçekten mi bizde çorba yemek ve pilav slaata falan olsa bile eşim illaki birinden birini yemiyor 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ benim zaten iştah gitti çorba ve bı yemek yiyorum tamam bir de ekmeksiz
kahvesever__ Novamomy aslen nerelisin ben deprem olmadan önce gelecektim de deprem olunca kaldı ya 4 sene oldu 👍 Türkiye 🇹🇷 gelmeyeli çok özledim 😞 memleketimi
Novamomy kahvesever__ aslen Nevşehir ama ben burda doğdum büyüdüm babam buraya atanmış burda da kaldık ay gel deprem falan kalmadı ama yaza doğru gel Suan inanılmaz yağmur ve soğuk var 😅yazın daha güzel olur Kayseri 🙈