Humannrle Mihrimahvuslat benimde öyle olmuştu canım tam pik gibiydi ertesi gün daha silikleşti sonra günler sonra pik oldu
minikmucizeemaak Mihrimahvuslat Sen kendine çok psikolojik baskı yapıyorsun ve bu stresin herşeyi etkiler o yüzden seni etiketledim kendinden anlıyorsun zaten arkadaş anlamış bak o yüzden kendini anladığında teste çok güvenerek hareket etme gün aşırı değerlendir gerisi Allah’ın takdiri canım
tucemsi Kızlar ya selam dün biraz rahatsızdım hiç okuyamadım buraları… hep aklımdaydınız hepiniz. Bende bir tuhaflık var. Sabah kalktım afedersiniz ama çamaşırımda koyu kahve bir kanama… sabah işe giderken günlük ped taktım. Ama kasıklarımda bir baskı anlamadım. Şimdi işten geldim baktım yine bir kanama. Koyu renk korktum. Gebelik testi yaptım negatif. Acaba klomen içiyorum ya kist falan yaptı o mu atılıyor? Reglime daha 15 gün var. Ya da bu ay ilk kez progestan içtim o mu yaptı? Geçen günde olmuştu ama aşırı azdı aşırı. Damla gibi o zaman doktorumu aramıştım progestan mı yaotı içmeye devwm edeyim mi diye içmeye devam demişti. Sizce ne bu tedirgin oldum. acaba regli mi olacağım @minikmucizeemaak @Betbet98 @Humannrle @oozgenur @balbadem1 @Mihrimahvuslat
minikmucizeemaak tucemsi Hiç bilmiyorum klomen falan kullanmadım hiç belkide regl başlangıcıdır istersen bi kan testi ver canım geçmiş oksun
Humannrle tucemsi pil görmedin demi kuzum vallah anlamadım ki niye öyle oldu 🙄 doktorunla mı görüşsen acaba
Mihrimahvuslat tucemsi Klomen hiç kullanmadım canım bir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem seni 🙂
tucemsi Öyle olnca bir de ovülasyon yapayım dedim bakın o da böyle çıktı.  Gebelik negatif çıktı da ovülasyon da böyle
oozgenur tucemsi bende kullanmadim canimda belkide yerlesmedir gec dollenmedir bende erken gebelik yaptim negatifti bugun regle 5 gun var
tucemsi oozgenur ama adet oldum kuzu ben 23 gün önce. Normalde döbgü aralığım fazladır benim geçen ay 45 gün arayla oldum normalde de 35 gün arayla olurım
oozgenur tucemsi hic basima gelmedi kuzu bekarken bi adet duzenleyici kullanmistim bir kere o zaman adetim erken gelmişti bi daha hic olmamisti
tucemsi Humannrle üstte eskilerde var. Onlarla bunu bi karşılaştırır mısın bugünkünü kuzum. Sanki bir gebeninki daha koyu bugün diğerleeine göre ama bilemedim. Eve geçince karşılaştıracağım hepsini
aysenuroztunc tucemsi ben Klomen kullandım bu ay duphaston da kullandım ama hiç böyle bişey gelmedi başıma isterseniz bi doktorunuza gözükün