Mavilimavilimor minikmucizeemaak hic takılma doktoruna güven. O kadından 2 kere ovulasyon testi aldım 3-4 ayım stresle gecti resmen. Onu yapacagına her iki tarafta saglıklıysa düzenli ilişki daha etkili. Sağlıkla olur bebişin inşallah 🤲🏻
minikmucizeemaak Mavilimavilimor Öyle canım güvenip bekliyorum Şuan bir daha da asla almam zaten ilk ve sondu çok istekle almadım ama olumlu sonuçları görünce güvendim
Mavilimavilimor minikmucizeemaak zaten herkes sayfada paylastıgı seylere güvenerek yola cıkıyor ama doktorlar da önermiyor o testleri
uzlet Humannrle yaa bazen psikolojik de olabiliyor çok düşünüyoruz ya ama inşallah pozitifi göreceksin 🤲
arirangg Humannrle O zaman bence git bugün kan ver. Ve bence hamilesin. Ben hamile olmayınca 14. Günde adet oluyordum hep. 14. Günü geçirince emin oldum hamileyim diye gidip kan verdim 😀
Betbet98 Humannrle kesinlikle kuzum o aktiflik ve hızı görünce insan mutlu oluyor. Ama bana burdna bir arkadaş pcos olduğun için hormonlarından ötürü gördüğün pikler doğru değil dedi :( acaba öyle mi?
Humannrle Betbet98 bir gebenin günlüğünün hcgsini bende sabah yaptım negatifti sonra akşama doğru hasta oldum bi daha teste bakınca hafif pembemsi ikinci çizgi vardı işte dedim ki yani eğer hasta olmasaydım acaba mı diyip umutlanacaktım
Betbet98 Humannrle işte bak ne kadar üzücü 😓 iyice umudumu yitirdi o marka benim. Hiç almadım alıcaktım ama almam..
Z-ynp48 minikmucizeemaak bence bu doğru bir bilgi değil. Ben de ovülasyon testini kullandım 3 ay. Kullandığım 3.ayda yumurtlama hiç göstermedi zannettim ki bu ay yumurtlama olmadı ama biz yine ilişki ile değerlendirdik ben o ay hamile kaldım. Testler her zaman doğru olmuyor
minikmucizeemaak Z-ynp48 Çok teşekkür ederim böyle mesajlar bana umut oluyor🥲 Bence de doğru değil ama satıcı bizzat ses kaydı atıp öyle anlatmış kul yapımı neden hata olmasın ya bu kadar çok güvenilmemeli bence
oozgenur Humannrle benim icime umutsuzluk düştü bu ayda olmadi yani oyle hissediyorum umut etmekten yoruldum sanirim 😞😢 Betbet98 minikmucizeemaak tucemsi
Humannrle arirangg geçen ay da yumurtlamanın 16. Günü adet oldum ben o yüzden acaba öı diyorum ay kafam karma karışık bacım ya nolur dua et bana🙈
Humannrle uzlet evet bugün rüyamda bile betam 20 çıkmıştı hemde diyorum acaba rüyada mıyım diye 😅 yok kan vermedim yarını da bekleyeyim hele
uzlet minikmucizeemaak geç döllenmeyse eğer olur canım adet gecikmesinden sonra beta hcgsi yavaş yükselenleri çok duydum
Humannrle arirangg tamam canım sen hep aklıma geliyorsun zaten inşallah hamileyiö diye post açabilirim ya 🥺🥺