@oozgenur @minikmucizeemaak @Mihrimahvuslat @tucemsi @Humannrle
2 ay önce falandı bir arkadaşımda gebelik düşünüyor benim söylemim üzerine ilk kez ovulasyon testi kullandı Birgebeningünlüğünden aldı, neyse becerdi beceremedi acemilik derken ama gün aşırı değerlendirip ve çift çizgilere bakarak değerlendirmiş tam anlayamamış çünkü, bir kaç ayda insan daha cok anlıyor pik vs. Neyse ona oturmaya gittim bugün test yaptım ama negatif dedi, bir gebenin gönderdiği gebelik testi dedi. Ya sonradan pozitif oluyormuş içime doğdu baksana çöpe gidip dedim çöpe gitmesiyle bana bağırması bir oldu hamileyim diye . İkinci çizgi silikti ama çokca belliydi. Havalara uçtu falan derken birgebeningünlüğüne msj attı onlarda kuruma çizgisi olabilir yarın bir daha yapın dedi emin olamadan konuştu. Sabah kan vermeye gitti ve negatifti. Yani sonradan kuruyunca kuruma çizgisi olarak çift çizgi olur mu. Gebelik yokken hemde .. ben aylarca başka markalardan test yaptım hamile değilken asla kuruma çizgisi diye Birşeyle karşılaşmadım.. ( bunu size anlatmak istedim) bende laboquick kullandım aylarca ve en son surelab aldım. Bittiğinde bir gebenin günlüğünü denerim diyordum ama korkmaya başladım.