Humannrle sizden ricam adet günü beklemeden test mest yapmayın hatta geçince bile test yapmayın çünkü o negatif bedenen cokertiyor insanı çok çektim yaptim hatalardan biride oydu adet olacakmiyim günümde olmayınca hamilemiyim hep bu kafada idim gerçekten psikolojik olarakta kötü oldum 2 defa asilama yaptim olmadi son dedim tup bebek denicem oldu oldu olmadi olmadi normalde ocak ayında tüp bebek yapacaktık kardeşimin nişanı var die memlekete geldik 1 hastalığa o gün adet günümdü olmadim ama cok agrim vardi bekliodum olacam die olmadim adetimin uztunden 9 gun gecti ve hala diom ki hava değişikliği cunku kafamdan silmistim hamileligi kiz kardesimin israriyla test yaptim cift ve bn hala inanmiom test bozuk diom annemi uyandirdim testi gosterdim hwmen hastahaneye dedi yok ya ne gitcez dedim kizdi ve gittik doktor 6 haftalik hamilesin dedi ultrasyonda ve agladim veren de Allah vermeyende bizden fazladır getirmek Rabbim bu durumdan düşünceden kurtar die dua ettim yemin ederim yetimhaneden cocuk getiririm çok istiyorsak die dedim eşime eşim sevindi ha şöyle takma kafaya dedi 3 ay hiç düşünmedim lütfen sizde düşünmeyin psikolojik olarakta olmaya bilio bunu kendinize yapmayın