yadelli Kizlar sezeryanda bebegin cigerlerinde su kalma olayi neden oluyor tüm sezeryanlarda oluyor mu fikri olan var mi ? Kuveze girmeden kucagina alip eve getiren var mi sezeryan olup :(
caglademir yadelli Hadi yaaaa cok mu oluyomus bu. Ben ve kardesim sezeryanla dogmusuz, etrafimda normal doguran yok hicbirinde duymadim😳 Bu kadar sik karsilasilsa denk gelirdim diye dusunuyorum
reinamm yadelli çünkü normal doğumda suyunuz gelir sonra bebek çıkar. Böyle olduğu için hem bebeğin cigerleri daha iyi olur hemde aspire etmeye gerek kalmadan atar. Ama sezeryan da böyle bişi söz konusu değil malesef.
Cemrelif yadelli 37+4 spinal sezaryen ile kızımı kucağıma aldım. Böyle bir sorun yaşamadık çok şükür. Hatta ilk kez sizden duydum. Etrafımda bu kadar olan var kimseden böyle bir şey duymadım. Sizinki zaten hafta olarak ta gayet iyi küveze kolay kolay girmez
Eminea Kadin dogum hastahanesindeyim ve benimle ilgilenen doktor bashekim o ve bebegimin doktoru ayni açıklamayı yaptilar bunun yuzunden bebegim soluk alip vermede sknti yasiyor ve anne karninda zatüre baslangici olmus benden enfeksiyon almis daha sonra yapilan testlerde bu cikti yoksa 4 5 saate bilemediniz 2 3gune cikar demislerdi ama simdi 1 hafta yatacak sonrasida belli değil cok kötü oldum sütüm hic gelmiyor bu yüzden ama rabbimin vardır bir bildiği yeterki iyi olsunda isterse 1 ay dursun Allahım herkezin yavrusunu sagsalim kavustursun insallah.
reinamm Eminea çok geçmiş olsun. Ben o yüzden hep diyorum zorunlu bi durum yoksa sezeryan olunmamalı:(
Sumeyyye Normal doğumda bebek kanaldan geçerken ciğerlerine baskı olduğu için sıkışıp ciğerlerindeki su boşalıyor çıkarken ama sezaryen de öyle bi durum olmuyo hepsi için geçerli değil tabi ki sezaryen olup küveze girmeyen birsürü bebek var