Egeminannesi Aaa5406 canım bana da öyle dediler 35 haftayı 2300 dedi fakülte ye gönderdiler ben gitmedim ozelde doğum yaptım 2500kg doğdu sonra 2300 düştü sütüm gelmedi etmedi mama verdim mecbur sonra toplandı smdi 1 yasinda gayet sağlıklı cnm moralini bozma her çocuk kilolu olcak diye bsy yok zayıf bebek daha çabuk toplaniyor 3 aylıktı tombik olmuştu 😘🥰
karadeniiiz Aaa5406 ayyy 🥰 eli kulağindadir annesii 🤭 hamilelik özleniyormuş son günleri keyfini cikar bence 🥹🥹
karadeniiiz Aaa5406 ya çok şükür o kadar güzel birsey ki tarifsiz, annem yanimda şuan öyle pek uykusuzluğu anlayamadim sadece artık telefonu pek bakamiyorum biraz kucak istiyor bizimki, senin ne durumda canim hersey yolunda mi 😍
sla_cbn35 Aaa5406 yaa kilo konusuna takılmaaa sağlıklı demiş daha ne sütün inşaAllah çok çok güzel yarar bebişine kilo almasını istiyosan da yoğurt ekmek kaşar peyniri muz ve cevizli sucukk birebir diye duydummm
Aaa5406 karadeniiiz çok şükür 3300 olmuşuz kuzum bizde kilo olarak hala bekliyoruz normal gelmeyecek gibi bu gidişle çarşamba sezeryan olacağım gibi duruyor netleşecek artık 😍😍
Aaa5406 karadeniiiz ay sağlıklı olsun da en önemlisi o allahın izniyle 40 günü atlattın mı düzene girersiniz allahın izniyle
Prensesannesi96 Aaa5406 ayy şimdi okudum kg s bence gayet iyi son yazılıda okudum ben kg hiç dert etmiyorum valla ne kadar çok olsa doğum o kadar zorlaşır diye kzımda cok taktım 2500 doğdu Simdş oğlum oalacak son 30 hiç takmıyorum 33. Haftada 2200du korkuyorum şimdi doğuma kadar kal oalacak diye 😂😂
yagmur089 Aaa5406 canim stn son aylar kilo alir bebek bol bol ye muz yiyebilirsin kilo aldiracak bsylerde yiyebilirsin ama yani doktrun sezeryanla neden aliyormus bi skntisi flnmi varmis kilosu haricinde yani zayif ve nirmal dogum yapan var yani sen gene baska doktrada git bazen ultrason larda yanilabiliyor
Nazyapiyo_ya Aaa5406 benim bebekte 2250 34+1 haftamdayım benimkide zayıfmış ama normal doğum istediğim için doktorum takılma kilosuna dedi zayıf bebek daha hızlı kilo alıyor dedi 😊üzülme yaniiii
Aaa5406 Nazyapiyo_ya hiç üzülme bizimki 3300 oldu 39+3 şuan 😍🤍 bir haftada 500 gram aldı geçen haftadan beri resmen. Boşuna demiyorlarmış son günlerde alıyor diye çocuk
elifcicek_07 Benim doktorum da bebek çok zayıf çok kolay doğum yaparız eğer açıklığın olursa dedi. Ne alakası var onunla onun deli mi ne. Ve birde benim çocuk 3 hafta 2800 de kaldı hiç ilerlemedi bu hafta 39 da gittik 3 kilo olmuş hiç üzülme onlar son ana kadar değişiyor
Benhabibe karadeniiiz merhabalar, medicalparkta rukiye hanim da yaptınız degil mi dogumu, memnun kaldıniz mi acaba🥰
karadeniiiz karadeniiiz merhaba 🤗 evet Rukiye hanimda yaptim doğumu, benimki sezaryan oldu ama genel olarak o kadar çok memnundum ki kendisinden etrafimdaki insanlara da tavsiye ediyorum kendisini 🙏☺️ kendisi çok tatli dilli çok ilgili aklima takilan her soruya sabirla cevapladi ve her istediğinde ulaştim kendisine ☺️
Yasemindursun Aaa5406 zayıf bebekler daha hızlı toparlıyor hiç edise etme sağlıkla dogsunda kilosunun önemi yok
elifcicek_07 Yasemindursun yok o yüzden demedim küçük olması ile sezaryenin ne alakası var demek istedim