Hatice2207 Hamilelikte hemoroid yaşayanlar var mı aranızda yarın sezeryana alınacağım bugün fark ettim ne yaparsam geçebilir doğumla geçer mi acaba
Mihriban2398 Hatice2207 malesef bende oldu şuan 37 haftadayım gittikçe daha da kötü oluyor umarım geçer
Nazlimom Hatice2207 doğum sonrası kabız olmamaya calısın benım hamileyken yoktu doğum sonrası oldu cok kötüydü okdr kayısı hoşafı içmeme rağmen olmuştu bol sıvı tüketin doğum sonrası
damlaguneyerii 2 gün önce banada oldu afedersin böyle elime geldi ama hafifledi şuan anneme sordum hamileyken banada oldu doğumla geçti dedi ama sen yinede sezaryan öncesi doktoruna mutlaka bilgisini ver. Sağlıkla al kucağina bebisinide 💗
Hatice2207 damlaguneyerii inşallah geçer yarın sezeryandan önce doktora söylicem sizde inşallah sağlıkla kucağınıza alın🥰 nasıl hafifledi peki bir şey denediniz mi
Nazlimom Hatice2207 ben bi krem aldım 2 gün kullandım geçti kantaron yağı sürdüm bide hamileyken kullanılıyormu bilmiyorum ama
damlaguneyerii Hatice2207 ben biraz doğal organik hindistan cevizi yağı sürdüm ama tabi siz doktora sorun ne olur olmaz