irem1 Merhaba, 5 haftalık hamile olduğumu öğrnedim ve sigarayı bırakmakta zorluk yaşıyorum. Günde normalde 5 tane içerdim ama canım çok çektiği için 2-3 içiyorum :( nasıl bırakabilirim? İçen oldu mu hamilelikte?
Sedefibrahim irem1 bende 9 haftalık hamileyim günlük bir paket bitirirdim azaltmaya çalıştım hatlarda deniyorum ama içmeme gibi bişey yapamıyorum çok zorluyo o yüzden kendimi şartladım günde iki tane onuda içmesek iyi olur eğer yapabiliyorsan sen tamamen bırak ama yapamazsan kendini şartla zaten her içtiğinde vicdan azabı çekiyorsun o yüzden içmezsin çok
Sedefibrahim irem1 ama gerçekten bırakabilirsen bırak tamamen zaten önceden de çok içmiyormuşsun hiç bişey bebeğimizin sağlığından önemli değil
efeninannesiii_ irem1 bende içiyordum. Azalta azalta bıraktım. Şuan aklıma bile gelmiyor hatta kokusu tiksindiriyor. Sizde azaltarak bırakabilirsiniz
ilknursmsk Bende günde ortalama 10 tane içiyordum ilk ogrenince beş sonra üç olarak düşürdüm dört aya kadar maalesef 3 tane içtim günde herşeyden midem bulanab ben sigaradan tuksinmedim ama zamanla sanırım bebisi hisstemye başladıkça kendiliğinden otomatik bıraktım 🙏 dilerim kolay bir şekilde bırakırsınız kendinizi çok fazla strese sokmayın
Eesrakkaya 3 aylık hamileyim günde en az 10 dal içen birydim nedense ve sigaraya aşırı bağımlıyım olmazsa olmazımdır ona rağmen tiksindim içerken ya hiç tad almıyorum ya da leş gibi bir tad alıyorum canım istedği için em fazla 2 tane içebiliyorum dahası olmuyo bile