Yorgn ben 2 li taramaya gittiğimde doktora söyleyip istek yaptırdm anca randevu bulunuyor o yüzden erkenden alın randevunuzu sonrasında doktor istek yapınca radyolojiye çıkıp randevu alıyosunuz ama ben detaylı ultrasondan memnun kalmadım hem cihaz kötüydü doktor kendisi bile çok karıncalı değiştirtemedik ekranı kaç kere söyledik diye yanındaki öğrencisiyle paylaştı öyle duydum hem de deprem zamanına denk gelmiştim doktor sürekli telefonla falan konuştu deprem bölgesine gitmek için arkdşlarıyla haberleşti yanındaki öğrenciye sen geç bak dedi oda dgru düzgün anlamayamadı bir süre sonra hocam siz geçin dedi öyle saçma bi süreç oldu sonra özele gidip yaptırdım ama bebeğinizde skıntı yoksa 2 li ve 3 lü taramanız temizse özelde yaptırmaya gerek yok benim 3 lü taramam skıntılı çıkmıştı o yüzden devletin detaylısını beğenmeyip içim rahatlasın diye özele gittim etlik şehir hastanesinde memnun kalanlarıda duydum bana denk gelen radyolog doktoru pek iyi değildi o anki denk geldiğimiz radyoloğa bağlı aslında o yüzden bi randevu alıp yaptırın belki iyi birine denk gelirsiniz memnun kalırsınız bide çok kalabalık olursa bir kaç kişiyi kadın doğum peritanoloji bölümüne gönderiyo ordaki riskli gebelik doktoru bakıyo ben gittiğimde öyle oldu üç kişiyi peritanolojiye gönderdi diğerlerimiz radyolojide kaldık ama ordaki cihazda iyi değil doktorun ağzından duydum hatta öğrencisne bu daha zayıf hasta belli oluyor kilolularda iyice göremiyoruz cihaz çok kötü değiştirmiyolar dedi