Umutlubirkadin Kızlar adetime 3 4 gun var bütün hamilelik belirtileri var 3 4 günden beri karin agrisi cekiyorum doktora geldik kan vereceğim insallah benimledir bebeğim nolur dua edin 🙏❤️
Gamzer Umutlubirkadin Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim. Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.🌸🧡
Burnumageliyoduslkmsn Umutlubirkadin kız biraz ayil bayil😁 ben öyle yapmıştım 😁 Allah affetsin ama çok heyecanlıydim napiyimmm çok kötüyüm adet olamıyorum eğer hamileysem ilaç kullanmam yasak demiştim birazda halsizlik 1 saate öğrenmiştim yavyumu😁
muziceanne_ Burnumageliyoduslkmsn ayyyy çok güldüm hakkınızı helal edin bende akşam kan vericem 😁ayıl bayıl demeniz 😁😁😁😁
Burnumageliyoduslkmsn muziceanne_ gül kız biz gulmicezde kim gulicek valla bak bide heyecanlıyım dememe bakma ben 4 Eylül’de evlendim 26 yada 28 Eylül’de kan verdim 😁 düşün hiç dusunmemem bile lazım aslında 😁 yaşımda küçük ama işte merak hissettim 😁 1 ay dahi beklemeden bebeğim oldu hiç sakin kalmayı denemedim jdjdjdd
anneoluyorm_ Umutlubirkadin Allah’ım hakkında hayırlısını nasip etsin İnşallah kucağını doldursun Allah’ım