Eceaysezdmrr Mucize18 32+2 günlük olduk herşey tamam hastane çantasında sadece kendıme depand alacağım o kaldı🌸
Sevilay_1 Mucize18 şimdiden başlayın derim çünkü gerçekten az gibi duruyor hiç öyle değil bir gün içinde hepsini yapamamıştım ütüsü vs
FatmaAselinAnnesi_60 Mucize18 33+6 haftalığım herşey hazır hastane çantam kaldı çok geç kalmayın kızlar hemen halletmeye bakın kıyafetleri yıkadım astım 1 haftada anca ütülemeye başladım ütü çok zor 😂
Ruvii Mucize18 zaten zaman geçmiyor inan o yüzden geç olacağını sanmıyorum bide yıkayıp valizde beklesin de çok istemiyorum 36 gibi başlarım 1 hafta sürse 37 de biter. Bana da yıka ütüle zaman geçmesi için sebep olur hem
ensensr23 30+4 oldum bende daha elbiseleri yıkayıp yerleştirmedim. 2 gün sonra muayenem var ona gittikten sonra başlıycam artık. Havalarında ısınmasını bekliyorum bir yandan güneşte kurutmak daha iyi olur diye.
Mucize18 ensensr23 havalar cok.degisti mersin bile sıcak değil soğuk hava biz sobalı evdeyiz sobayı falan kaldırayım oyle başlayın.diyordum
Gamzee23 Mucize18 ben bu haftalarda yapmıştım iyi ki yapmışım 35 haftalığım şuan ve erken doğum riskim var açılmam oldu 3 cm hastanede tedavi altındayım hem ağırlaşıyorun hemde aklına geldikçe çantaya koyuyorsun bence yavaştan başla canım ☺️♥️
Mucize18 Gamzee23 rabbim sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin cümlemize 🙏🏻 bende haftaya başlayacağım sanirim
ensensr23 Mucize18 evt havayada çok güvenilmiyor ben istanbulda yaşıyorum 1 gün iyiyse 3 gün kötü bir hava var.
gzl_2320 Mucize18 32 hafta olduk kıyafetleri falan tamam sadece süt sağma poması ve yatak alıcam bebek için geri kalanı benim ihtiyaçlarım sütyen gecelik vs. Kendi ihtiyaçlarımı da tamamlayınca yıkama ütüleme kısmına geçicem 33 de hepsi bitmiş olur inşallah