Sedaozz Hanımlar idrar yollarimda enfeksiyon var sağlık ocağı doktoru  bu ilacı yazdı ama biraz araştırdım gebelikte kullanılmasına dair pek bir şey yazmıyor daha önce kullanan var mı ?
Pamuk Sedaozz Butun ilaclari önüne gelen içmesin diye her ilaçta aynı şey yazar Parol da bile.Doktor göz göre göre yazdığı şeyi neden arastirdiniz enfeksiyon daha riskli o ilactan
Sedaozz Pamuk sonuçta kadın doğum doktoru değil arastirmam çok normal değil mi siz her elinize verilen ilacı araştırmadan iciyormusunuz sonuçta alanında uzman bir doktor yazmadı
Pamuk Sedaozz Bana dahiliye yazdı doktora güvendim ve idrar enfeksiyonun ne gibi sorunlara yol acacagini düşünerek kullandım.Kadin doğum uzmanına iyki gidip kullanmissin kese için çok risk dedi……
Azra41 Sedaozz niaouli yağı var onu kullanmalısın bence. Ben hamileliğimde çok çektim ama o yağdan sonra kurtuldum şükür 🤲🥰 bide bol su ..
gulsahgk Sedaozz bende de bugün enfeksiyon çıktı doktorum aynı ilacı yazdı ben kesinlikle kullanıcam çünkü enfeksiyon çok tehlikeli bebek için
Azra41 Mrve12 iç camasirima damlattim kuzum her değiştirmede bide ben jc çamaşırlarımı kaynatıp hala da utuluyorum.
Azra41 Ulvana midem bulanıyordu çok kuzum benim su içmiyor musun? Böbrek ağrısı genelde susuzluktan ağrır da.
AnnesiyimM53 Sedaozz resmini göremedim canım atar mısın bir daha banada verdi doktorum ilaç belki aynısıdır