anneoluyoruuumm16 Merhaba kızlar. Beta HCG sonucum 4.88 çıktı. 5 in hemen altında dedi 4 aydır 0.2 idi bu sefer yüksek biraz ama 5 in altında dedi. Doktor birkac gün bekleyelim dedi ama ben dün vermiştim kan yarın tekrar versem belli olur mu
ferhpnar anneoluyoruuumm16 olur 2 güne bir 2 katına çıkması lazım varsa zaten yükselmiştir Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
262223-- anneoluyoruuumm16 çok sınırda var gibi yine kan verin emin olursunuz geç döllenme olmuş olabilir
Armess_loya anneoluyoruuumm16 anladım canım geç döllenme olabilir tekrar aynı saat ve merkezde testi tekrarlarsın hakkında hayırlısı olsun inşallah ❤️
Minikmucizelere anneoluyoruuumm16 iki gun arayla tekrar ver canım yani yarin sanırım belirtilerin var miydi
anneoluyoruuumm16 262223-- doktor da öyle söyledi bu ay üçüncü oldu gebelik testi normal test yaparken de yapıyordu doktorum. 0.2 çıkıyordu şimdi 4.88 olunca şaşırdık
anneoluyoruuumm16 Minikmucizelere adetim 4 gün gecikti canım. Farklı bir ağrım sızım yok normal adet belirtileri göğüs hassasiyeti bel ağrısı karın ağrısı mide bulantısı farklı bir belirtim yok halsizlik de var
Minikmucizelere anneoluyoruuumm16 sayı sınırda bence vardır gebelik inşallah 🙏 idrar testi de denemiş miydin
anneoluyoruuumm16 Minikmucizelere evet dün atmıştım çok çok ince bir çizgi gözle gorulurken bile zor görünüyor
Minikmucizelere anneoluyoruuumm16 merak ettim kan verdiginde sonucun çıkınca banada yazip haber etsene🙂 inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏
anneoluyoruuumm16 Minikmucizelere ayyy yarın akşam yine veririm kan bu sefer acilde ve gece sonucu yazarım size inşallah yukselir
Minikmucizelere anneoluyoruuumm16 inşallah canım dua edicem bugun senin için 🙏bende hamile degilim ama belki kabul olur duam