1fatma_nurr Fikir verin kızlar kürtaj olali 1 ay oldu genetik teslerim verdim 2 düşüğüm var bu arada üst üste sizce 3. Gebeliğim için ertelemelimiyim yoksa yapmalimiyim pskoljik olarak iyyim ve istiyorum ama biyandanda bilmiyorum sizler fikir verin
262223-- 1fatma_nurr öncelikle geçmiş olsun canım rabbim sabır versin sana ve isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlat sağlıkli bende 31 Ekim’de 5 haftalık düşük yaptım kürtaj oldum aradan 1.5 ay geçti Aralık’ta tekrar hamile kaldım yani kürtajdan sonra iki adet dönemi atlatim vücut kendini topladı 1.2 ay kendine zaman tanı sadece rahim kendini toplasin
havvaana 1fatma_nurr canım benim geçmişler olsun aynı durumdayız 2 düşük sonrası 3.yü hemen denemek istedim 2 ay sonra hamileydim ama genetik testlerinin sonucunu bekle. Ben öyle yaptım kan pıhtılaşmam varmış 3.de keseyi görür görmez hem iğne hem hap kullanarak çok şükür şu an kollarımda uyuyor. Acele etme en azından 2 adet gör rahim ve hormonlar normale dönsün doktorunla iş birliği içinde ol hem senin hem bebeğinin sağlığı için😘
Novamomy 1fatma_nurr öncelikle geçmiş olsun bence aceleci davranmayın psikolojik olarak iyi olabilirsiniz ama rahminiz kendını toplasın sizde vitamin kullanın belki pıhtılaşma bozukluğunuz var suan sonucunuz çıkmadığı için Allah korusun yine aynı şeyleri yaşamak size daha kötü olur doktor ile iş birliği şeklinde ilerleyin riske atmayın bnce
Defne559 Merhaba şu an bende 5haftalik 2.düşük yaşıyorum yaşım 42 doktor tavsiyesi uymalisiniz Allah hayırlısını nasip etsin amin 🙏