Merveeymenn Kizlar oglum 17 aylikti hamile kaldim sezeryan olmustum suan 25 aylik ama yinede erken gibi geliyor gozume cok korkuyorum dogumdan panik atagim var kime sorsam ikinci sezeryan zor diyor erken hamile kaldin diyor varmi benim gibi olan 😔
DeustchBurcu Merveeymenn Merveeymenn kızım 9 aylık ve 11+4 hamileyim, deli cesareti olabilir ama bu durum beni korkutmuyor. İlki de sezaryendi🌸
guzelanne01_ Merveeymenn canım benimde ikinci doğumum benim 12 yıl sonra ama Doğumun hangisi kolay olabilirki kuzum hepsi aynı Allah yardım ediyor ama
Eliff_42 Merveeymenn benimde ikinci olacak ilkini hatırlamıyorum bende de panik atak var ilkte uyutmuslardi beni bunda da uyuturlar ise sıkıntı olmaz uyutmazlarsa eminim piskolojim baya bozulacak kendi adıma diyorum sizin belki benim gibi olmaz panik atak varsa sizi de uyutsunlar bence daha kolay atlatırsın bu arada kızım şu an 3.5 yaşında
Prensesannesi96 Merveeymenn kuzenim 6 aylık beneği varken hamile kaldı doğum yaptı çok şükür bişey olmadı Allah yardımcınız olsun olmuş daha yapacak bir şey yok Erken kaldın geç kaldın diyenlerde anca köstek olmuşlar boşver sıkma canını Allah yardımcımız olsun hiç kötü düşünme bence o gücü de verir Allah ☺️
Merveeymenn Ve dogumdan sonra ne gibi zorluklar bekliyor beni ikisine yetebilecekmiyim.😔 Oglum otizmli buarada
Eliff_42 Merveeymenn aksine çok rahat oluyor öyle anında uykuya daliyorsun bi sure sonra uyandırıyorlar bi bakmışsın herşey olmuş doğum bitmiş bebek yanında inşallah ikinciyi de uyuturlar 🤭
KLORAKHANIM Merveeymenn 2.sezaryene zor demelerinin nedeni ayni yerin 2..kez kesilecek olmasi ve bunun zorlugu da kesi yeri fitigi olusma ihtimali ama sizin 2 sene geçmiş dokulariniz yenilenmistir, yine de dogumdan sonda kilo almamaya ve agir kaldirmamaya dikkat edersiniz 6 ay kadar 😊🙏