Sinem1912 SeymaYldrmAkpunar hayır yoktu herhangi bir sıkıntı bence vurul yan etkisi yada sorun teşkil eden birşey değil ama tabi en son karar senin yinede
Mervekrblt SeymaYldrmAkpunar kesin vururlar ben özeldeki doktora sormustum gerek yok demişyi devletteki doktor kesinlikle vurulması lazım dedi vurdular
BetlPamukArslan Kanamam falan olmadı benim ve kan testlerim hep negatif olmasına rağmen 28.haftamda iğnemi yaptırdı doktorum Doğumdan sonrada bebeğin kan grubuna göre hareket edeceğini söyledi
SeymaYldrmAkpunar BetlPamukArslan Aynen bugun yaptırdım iğneyi doktorum doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre karar verecek bakalım hayırlısı🤷🏻♀️
SeymaYldrmAkpunar mrshavva 28. Haftada vurdurdunuz değil mi? Doğum yaptınız mı ? Yaptıysanız vurdurdunuz mu tekrardan?
Yumoshumos SeymaYldrmAkpunar devlet karşılıyor canım bende vuruldum hiç bişey olmadı yan etki falan doğumdan sonra tekrar vurulacakmış 2.doz
SeymaYldrmAkpunar Yumoshumos Vurdurdum bugün iğneyi ama doğumdan sonra pozitif olursa vuracağını negatif olursa vurmayacağını söyledi doktorum🤔
mrshavva SeymaYldrmAkpunar bebeğin kan grubuna bağlı eğer kanını benden alırsa vurulmayacak ama eşimden alırsa vurulacağım