Muczm33 İlk gebeliğim 15 haftalık hamileyim hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum hissetsem sanki daha çok rahat olacak şimdi sanki bebeğime bişey olmuş gibi hissediyorum çok korkuyorum bişey olacak diye daha önce düşükleirm olduğu için
mayaden Muczm33 Muczm33 16-17gibi Ilk nabiz atar gibi Pit pit atmalar sonra Balık kayar gibi oluyor ilerleyen haftalarda dışarıdan bile belli oluyor şu an 26 haftalığız sırt üstü yatınca dışarıdan bile görüyorum 🫶😍
Mervvvever Muczm33 sırt üstü uzanmıştım pıt diye bişey hissettim önce anlamayadim bebek mi erken olduğu için sonra tekrar pıt pıt oldu hemen çikolata yiyip uzandım daha cok hareketlendi ben biraz zayıfım bebeğim de çok hareketli ondan erken hissetmis olabilirim
Muczm33 Maşallah inşlh bende bian önce görürüm çok merak ediyorum o hareketleri dua edin bana nolur çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye şu korkuyu bi atsam üstümden Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Mervvvever Muczm33 üzülme canım bebeğin gayet iyidir bu haftalar da erken daha az sabret sende hissediceksin