Annesiebeolanbikuzucuk Arkadaşlar 19 haftalik gebeligim var 3 hafta önce acil serklaj oldum idrar yolu enfeksiyonu m var suan günlük 3 lt su içiyorum yapmam gereken yada yaptığınız başka bisi varmi
ES_es-Es Annesiebeolanbikuzucuk içtiğim suyu arttırmaya calisiyorum 3 buçuk yada 4 gibi ,camasirimi şık değişmeye calisiyorum kuru tutmaya calisiyorum
myangelson Annesiebeolanbikuzucuk doktor idrar yolu için antibiyotik falan vermedi mi yoksa bol. Su iç geçer mi dedi canım
Annesiebeolanbikuzucuk ES_es-Es Teşekkür ederim kac haftaliksiniz siz bide planlı serklaj mi yapıldı acil serklaj mi
Annesiebeolanbikuzucuk myangelson Monurol şase kullandim dun gece ve bol su içiyorum ama bu enfeksiyon benu huzursuz ediyor
myangelson Annesiebeolanbikuzucuk tamam o zaman fayda eder ilaç Allah’ın izniyle bol bol su iç mumkun oldugunca geçer hiç merak etme 🌸
ES_es-Es Annesiebeolanbikuzucuk serklaj15+6 da oldu şu an 18+5 im ,12 haftamdayken deprem oldu deprem bölgesinde olduğum için o zmanlar gecikti mecburen
Annesiebeolanbikuzucuk Bet1 ütüluyoruz surekli değiştiriyorum bol su içiyorum tuvaleti benim dışımda kimse kullanmıyor surekli temizleniyor gebelik oncesi enfeksiyon nedir bilmezdim simdia nasil boyle enfeksiyon oluyor anlamıyorum
Bet1 Annesiebeolanbikuzucuk yaa bende kısalıktan dolayı fitil kullanıyorum açıkçası ben ondan kaynaklı bı enfensiyon oluştuğunu düşünüyorum. Benimde bu ara idrarda renk değişimi ve yanma olmaya başladı cuma günü doktoruma soyleyip idrar vericem. Bende de hiç olmazdı enfensiyon ama şu an enfensiyon olduğunu düşünüyorum
Annesiebeolanbikuzucuk Bet1 İnşallah değilsinizdir dualarim sizinle rabbim hepimizin saglikla kucağımıza almayı nasip etsin
Annesiebeolanbikuzucuk ES_es-Es Allah yardımcınız olsun zor zamanlar geçirildi rabbim bi daha yasatmasin