Mzzz Bu yöntem korunma yöntemi değil bu şekilde daha çoook çocuk olur🙏😇 hakkınızda hayirlisi olsun inşallah
Mihrimahvuslat 2 yıl önce düşük yaptım geri çekilme yöntemiyle korunduk rahat 5 6 ay korunduk bizde mi bir sorun var acaba😬
Matmazel006 yesim-1 evet günü gününe sasmazdi sonucum çıktı gebeyim. Dr kese göremedi ama beta HCG 1829 çıktı.
Matmazel006 yesim-1 sağol canım. Hoplayıp zıplıyor bir minnak daha geliyor diye.😁🥲 Bende karışık duygular içerisindeyim.🥹🥹 Ama bugün ultrasonla bakınca Dr içim bı tuhaf oldu ilk hamileligime döndüm gibi resmen.🥲
yesim-1 Matmazel006 çok güzel bir duygu 😇 rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde 💞
Matmazel006 yesim-1 amiin inşallah cümlemize nasip etsin inşallah. Bekleyen, isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.🥰
yesim-1 Matmazel006 canım 28 inde 2 test aldım biri akşam birini sabah testi denedim negatif çıktı ama şuan üzerinden 2 gün geçti hala adet görmedim yarın tekrar mı baksam
Matmazel006 yesim-1 Şubat 28 çektiği için çoğu kişide varmış bu dengesizlik biraz daha bekleyin bence olmazsa Dr a gidebilirsiniz.