chefmom Heryerini ölçüp mesanesine kadar bakıp ve bacakları bu konumda açıkken cinsiyetimize bakmayan bir doktorumuz var 😄😄 özellikle çekmemiş birde ama yinede tahminde bulanabilecek teyzelerimiz var mı 🥰
chefmom guzelanne01_ yok malesef ya hatta bana hiç vermedi doktorun yanında çalışan benim arkadaşım o ekrandan çekip attı 😄
chefmom guzelanne01_ hayır yurtdışındayım burada her trimester de 1 fotoğraf veriyorlar o yüzden vermedi 😅
Feyza2727 chefmom nerde kaliyorsun? Ben de yurtdisindayim bana her ay bitane verdi Hatta bazilari üc veriyor. Bence baska doktora git 🙏
guzelanne01_ 3kuzuAnnesiyim kuzum Pipi resmi gibi gelmedi bana ama bilemedim boş geldi Çizgi usg görüntüsü olarak geldi Arkadaşımda yurt dışında onunda usg cihazı böyle oranın farklı herşeyi
chefmom 3kuzuAnnesiyim 15 haftalık canım 23haftalıkta detaylı ultrason oluyor o zaman söylüyorlar burda ya malesef 😢
Seval2468 chefmom 2 erkek annesi olarak ben kız diyorum erkek olsa bacak arasında organı çok belli oluyor
chefmom Seval2468 ya bencede oğlumda çok belliydi sanki banada kız gibi geliyor his olarakta kız gibi hissediyorum😇
guzelanne01_ chefmom evet canım çok net belli oluyor hiç acaba bile demiyorsun Kızımı 14 haftamda öğrendim mesala boştu Ama yinede belli olmaz tam net görüntü değil canım☺️
guzelanne01_ Selin2827 canım ben kemik yapısından anlıyorum @Mustafayigitvebeytugannesi Daha tecrübeli bacak arasndann 3 oğlu var🫣Canım bi bakabilirmisin ben tam benzetemedim ama