Sura2 Kızlar Alikahyada Doğum yapan var mı ben biraz araştırdım özel hastane gibi odaları falan yani inanamadım açıkçası. Kocaelinde oturup oraya giden varmı?
busra4161 Sura2 Bende hic begenmiyorumki başıma söyle bise geldi asırı kanamayla gittim acile yatırdı doktor 3gun boyunca hastanede kaldım 3gun boyunca yanıma ugramadı bile en son imza atıpta cıktım yoksa yatırıyolardı hala.
Sura2 busra4161 ya banada arkadaşlarım önerdi çok iyi diye. Özel odaları varmış yattığın oda Doğum yapıyomuşssun hatta bak link bırakayım. https://www.cagdaskocaeli.com.tr/mobil/ev-rahatliginda-dogum-odasi-h59731.html
VVV41 Yesimyigit konak hastanesi Firdevs ŞEKERCİ BARAN çok memnunum Allah razı olsun kendisinden !!!!
busra4161 Walla canm özel odası varmı bilmiyorum ama ben hic memnun kalmadım hastaneden doktorlar umursamaz 3günde 1tanede olsa doktr gelmezmi kanamalı hastanın yanına gelmedi o günden snra bidaha adım atmadm atmamda oraya hic özel gibi degl yani suan özele gidiyorum en azndan doktrum guzelce ilgileniyo..