Busracft Merhabalar. Hamile pantolonlarına geçiş zamanım geldi sanırım. Hazırda giydiğim beli bol lastikli pantalonlarım sıkmaya başladı. Çalıştığım içinde giymek zorundayım. Aramızda alıp memnun kalanlar paylaşabilir mi beli lastikli pantalon.
nilsmomy Busracft lcw den almıştım hamileyken çok memnundum bir suru modeli var zaten ama uygulamasından bak mağazalarda o kadar çeşit yok
Binnur-cam Busracft ben lcwden 2 kot aldım hamile pant miss hem kalıp güzel hem çokta pahalı değildi 2021de almıştım
Zorrrannelik Bana hicbiyerim değişmedi gobusum saolsun herşey dar geliyo artık annemin kıyafetlerini gitcem diye korkuyorum😂😂😂
Busracft Kubra_05 13+5 teyiz birden çıktı karnım. Sanırım iç karnım küçük oyüzden belirgin olmaya başladı
selinsmother Busracft benim o haftalarda kıyafetlerim çok rahatsız ediyordu meğersem gazdan öyle şişikmiş bebek kendini 30 da belli etti🥰 şimdi göbeğimin altında bırakıyorum pantolonları giyebiliyorum
Zorrrannelik Busracft Heosi darliyo beni senin daha haftanda küçükmüş ben genelde bol giyinince daha yeni Belli olmaya başladı darlık 30 haftalık olduk şükür Senin ileri haftaların nolcak kız😂🙈🙈
butterfly35 Busracft LC Waikiki pantolonu aşırı rahat fiyatıda uygundu indirime denk gelmişim. Taytınıda almıştım birde eşofman alacaktım da bedeni yoktu oraya bakabilirsin hem uygun hem rahatlar.