Busel haklisinesracim yasak değil bende taşıyorum. Hatta lise donemimde bazı olaylar yaşadım okula bile götürmek zorundaydım onun için karakol bana bir izin kağıdı vermişti sokulmaması gereken ortamlara o kağıt ile sokuyordum. Gereksiz yere yani anı Bi olay dışında kullanımda cezası var
beyzzsenturkk haklisinesracim biber gazı yasal değil en son annemden üst araması yapılırken alınmıştı cezası bile varmıs maalesef tek olmamaktan baska caremiz yok
tubimom haklisinesracim bende var üniversiteye giderken almıştım herhangi bir yasal şeyi yok diye biliyorum kadınsın neyle korunabilirsin ki
fatma1993 haklisinesracim o.kisiyi bi kere mi gördünüz Allah’ım bidaha karsilastirmasin aynen siz yine bu süre önleminizi alın dikkat edin
haklisinesracim fatma1993 daha önce gördüğümü hatırlamıyorum belki daha önce de görmüşümdür ama dikkat etmedim
haklisinesracim Ceromommm3 her yerde karakol yok ki bulunduğum yerde göremedim zaten çok panik oldum etrafta kimse de yardımcı olmadı valla eskidendi o şimdi önünde saldırsa bakmıyorlar karı koca kavgasıdır başımız yanar diye
fatma1993 Neyse dikkat edin bı sure hernyerde her ilde her meskende bı sapik var bu süre içinde dikkat edin bazı sapıklar sapkın oluyor .Rabbim korusun seni ve tüm kadinlari