IMom24 Kızlar uykumda sagima dönerken yanlış hareketle döndüm gerinerek mide kısmim acıdı bi 2 dk herhangi bişey olmuş muudr 15 +3 üz plesenta dan korkuyorum kopma gibi bi durum olmuş mudur ya doktora gitmeli miyim
Nurkcy IMom24 dediğin gibi bişey olsa şiddetli ağrı ve kanaman olması gerekirdi.. var mı öyle bişey ? Dönme hareketleriyle bişey olacağını sanmıyorum ani hareketlerde ağrı sancı anlık olması normal.
Ozoooo IMom24 ikinci gebeliğiniz mi doktora sordum ben benim öncesi sezeryan ondan olabilir birde dönerken rahim her değiştiriyor ondandır dedi
Selma_4701 Bende dengesiz hareketten dolayı sürekli olurdu ama bir sıkıntı yaşamadım hiç bundan sonrası için dikkat etmenizi öneririm
Nurkcy IMom24 Tamam o zaman normal Her hamile yaşıyor genelde.. bende geceleri bazen uyku sersemi aniden sağa sola dönünce hafif sancı giriyor anlık. 🙂 Ama için rahat etmezse yine de görün istersen.
IMom24 ilk hamileligimde bebeğim karnımda ölmüstu 8.5 haftalikken ama biz 11 . haftasında öğrenmistik kanama olmustuda böyle bişey olmasından korkuyorum biraz
arirangg IMom24 Yatakta döndün diye canın ne kadar acırsa acısın böyle bir şey ya da herhangi bir sıkıntı olması mümkün değil içini rahat tut
IMom24 Nurkcy Tesekkur ederim normal diyorsunuz rahatladım biraxda olsa💐 Ağrı veya kanama olursa inşaallah olmaz o zaman giderim