Tinkiminki6 herkesin vücut yapısı ve hamilelik serüveni farklı olduğu için bence ilk ne zaman hissettin sorusu psikolojik olarak moral bozuyor sebebini hemen söyleyim yok 15 de hissettim yok 10 da hissettim 18-19-20 aaaaa daha hissedemiyor musun doktora git diyecekler gibi doktorlardan daha iyi bilen arkadaşlar oluyor. Ben bunun psikolojik olarak çöküşünü çok yaşadığım için sana da moral vermek istedim.
Doktorum bana daha 500 gram olmamış bebeğin net hareketlerini nasıl bekliyorsun ipekçim herkesten duyduğunu kafana takma demişti ama yok ben burada okudukça üzülüyordum.
İlk gebeliğim , kilolu hamile kaldım ve kiloluyum rahim duvarı kalınlığından dolayı bebeğimi net hissedemiyorum ve bazı kadınlar hiç hissedemeden bile doğurabiliyormuş rahim kalınlığı, göbek yağlanması gibi problemlerden dolayı. Önemli olan bebişlerimizin sağlıklı büyümesi olsun inşallah. Şuan 29+5 oldum ama ben şuan bile net hissedemiyorum her gün her gün anlayamıyorum ama artık kendimi kabullendirdim herkesin gebeliği farklı diye :) 32. Haftaya kadar yolu var diyorum niye 32 diyorum 32 den sonra doktorlar hareket sayısını sorarmış ama olurda hiç hissedemeden doğurursam da birazcık üzülerek doğuracağımı düşünüyorum . Sağlıklı olsun yeter deyip bugün ki üzüntümü de senin için yakıyorum ☺️☺️☺️🎈