Tanli1993 Merhaba arkadaşlar. Acil yardımınıza ihtiyacım var 🥺 19+4 gebeligin. Ayrıntılı ultrason takipli olduğum hastanede yok baska yerlere yönlendirdiler ordada randevu bulamadim. Sincan çevresindeki özellere sordum 2000 den aşağı yok. Uygun fiyatlı yaptıran varmi önerebileceginiz. Daha erken randevu almak gerekmiş benim doktorum daha yeni söyledi ilk gebeliğin olduğu için ney nasıl oluyor bilmiyorum daha önce demişimdir sen önemsememissindir diyolar bide🥺 lütfen yardımci olurmusunuz
Veraerdogan Tanli1993 canim bende sincan tarafindayim Ali ipek 1300 ben 1000 liraya buldum çankaya da Gülhiz Karataş
bebekveannesiii Tanli1993 Sinan Tan’dan çok memnun kaldım gerçekten alanın da uzman bir doktor çok ilgili
GizemBurak Tanli1993 dr sinan tan 1200 hem cok duydum hemdee dgr yerlere gore uygun 7 nisana aldm randevu
Ebrulianne06 Sinan Tan Çankaya birlikte 1200 , Kızılay Eyüp Ekici 1200, Cukurambar Metin Altay 1300du. Ucu de alaninda uzman cok iyi insanlar benm yarin Metin Altaya randevum var cikinca yorumlarimi yazarim
CayGetireyimMi Tanli1993 bir rezidansta hastane değil çok memnun kalırsınız cukurambarda netten bakıp arayın asistanı anlatıyor tüm.merak ettiklerinizi
Ebrulianne06 Tanli1993 bugun 11.00de Doc dr Metin Altayla randevum vardi 13.15e kadar sürdü gercekten çok naif alaninda uzman zaten riskli gebelik uzmani oldugu icin onu tercih etmistm olan herseyi neden ve sonuçlarıyla tane tane anlatti ayrintili rapor yazdi. Parasini sonuna kadar hakediyor kesinlikle tavsiye ederim
Tanli1993 Yorgn ordan aldım bende yorumlari falanda cok iyii. 1200 olmuş fiyati. Cok teşekkür ederim ilginiz için
Yorgn Tanli1993 kendi yerinde mi o fiyat demetevlerde servet ünsal tıp merkezi ile anlaşması vardi 2 yıl önce orda bir tık daha uygun ama görüntü siyah beyazdı ( normali mi öyle bilmiyrm ama ) zaten önemli olan dr un anlaması demi 🥰
Tanli1993 Yorgn kendi kliniğini açmış anladığım kadarıyla cukurambarda bi rezidansta. Ultrason makinalari falan renkli üst düzey makinalarmis. Renkli yani🥰 instagramda sayfasida var