Sakina2417 Merhaba , hamilelikte çatlak için ne önerisinde buluna bilirsiniz. Kullanıp da məmnun kaldiginiz ürünleri yaşamısınız❤️
susis Sakina2417 kesinlikle lierac. 34. haftama kadar kullandım ve bitti. Aa nasılsa çatlamıyorum o kadar para vermiyim bari deyip bio oil e geçtim ve geçtiğimin 2.-3. günü çatlamaya başladı karnım 😀
Nazyapiyo_ya Sakina2417 valla kuzum vücut yapısı ile alakalı 😑 çatladıysan daha nirşey etki etmez yağ zaten kaşındırıyor iyice bence yağ kullanma
Bircandeniz Sakina2417 ilk başlarda bio-oil kullandım. Daha sonra kantaron yağı kullandım. 10 kilo aldım hamilelik boyunca doğum sonrası hiç çatlağım yoktu. Ama tabi bol bol su içmen lazım aynı zamanda yürüyüş şart
Tahira_2023 Çatlama hangi aydan başlar? 22+3 haftalığım daha bir şey yok şükür.Bio oil almıştım. Bir kaç kez kullandım,sonra yağlı dokusu beni rahatsız ettiğinden kullanmadım
susis Sew lierac çok iyi bence. Karnınızın ne kadar çıktığı ve gergin olduğuna göre değişir bence kullanma zamanı o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim o konuda
seyma98 Ben düzenli olarak bioil ve badem yağı kullandım 32. Haftadan sonra biranda çatladım bazen ne yapsanız olmuyor