Ayfer- Aysenurdesign bişey olmaz gündüz içenler de var. Ama aç karna alınınca daha hızlı etki ediyormuş. Tok karna daha yavaş etki ediyormuş
busrayavuzmucize Aysenurdesign Kesinlikle canm gece yatmadan 2 tane iç gündüze gerek kalmıyor . Benm ilk zamanlar ağır geçti bulantılarım doktorum gece iç gündüz de 1 tane daha içebilirsin demişti
Oznur10 Aysenurdesign hayır bişey olmaz. Bana doktor ilk 3 gün gece 2 iç sonra günde 3 tane iç demişti ben de öyle yapmıştım bulantılarımı baya hafifletiyordu yoksa su bile içemez hale gelmiştim iyi ki prilam var.
gebeceren Aysenurdesign İlacım normal şartlarda gece yatmadan önce 2 adet akınması gerekir çünkü prilam uyku yapar ve gündüz tüketmek halsizlik oranını arttırır Bu doz birçok gebe için yeterli olur ancak sabah kalktığında kendini kötü hissedersen ekstra bir tane daha içebilirsin 👍
busrayavuzmucize Aysenurdesign Aynen cnm o olmasa mahvolmuştum ben 😀 kullan en azndan bsey de olsa yiyebiliyosun diğer türlü ben su bile içemiyordum
eylulmihrasmom Aysenurdesign sabah 2 akşam 2 içiyorum aç karna ama bana mısın demiyor zofer yazdı doktorum bıçak gibi kesti ama kabız yapıyor içmemeye çalışıyorum
Bennomuyum Herkesin gece yatarken 2 tane iç demesine bakma bence kendi doktorun kendin ol bana da sabah akşam 2 tane iç demişti doktorum gözlemledim gündüz içtiğimde uyku yaptı gece yatarken 1 tane içiyorum tüm gün beni tutuyor 🫶🏻