Esraa091113 Mutlulukkk Ben geçen gün e bebekten aldım indirime girmişti 130 TL kumaşı çok güzel pamuklu e bebekten takip edebilirsin😊
Mavidunyamm _Nutellaa ya bebek için değil de, ben kendime almıştım çift kişilik nevresim takımı 1 yıkamada rengi öyle bir soldu ki sanki onbeş yıldır kullanıyorum gibi 😑 Özdilek markası. Seninki de öyle oldu mu
_Nutellaa Mavidunyamm yok hiç öyle olmadı üstelik ben haftada değiştiriyorum bazen bilmiyor bile haftayı yani
Arzubyrm1 Mutlulukkk benim kayınvalidem yorganlarini yaptırdı ve orda nevresim kumaşları vardı seçenek olarak çok ve güzeller o şekilde de diktirebilirsiniz kumaşları kaliteli olduktan sonra
Berrin- Sevval0308 muhtemelen öyle yaparım ama bende 500 versem bizimkiler yuh der ama güzl terzi bulsam belki diktirede bilirim güzel kumaşla
Kurtiremmm Ben böyle birşey aldım fiyat olarak uygun ve daha bi çok model de aynı şekilde uygun bu sayfadan güvenle alabilirsiniz benim hoşuma gitti 🫠
Sevilay_1 Mutlulukkk trendyol yağız homeden aldım gayette kumaşı kaliteli çarşafta vardı 3 parça şuan genellikle 2 parça şuan hep 170 e almıştım şuan kaç oldu bilmiyorum ama çok yükselememiştir
Toprak95 Mutlulukkk ben bikaç ay önce bimden aldım 60₺ yanlış hatırlamıyorsam bebetomun cinsiyeti belli değildi henüz o yüzden hayvanlı bitane aldık ama güzeldi çarşafı pembe çıktı ama yapacak bir şey yok oğluşum şansına küsüp onu kullanacak 😂
Tinkiminki6 Toprak95 bende bimden aldım pembe benim de oğlum olacak ,o zaman cinsiyeti bilmiyor dum😁😁
Guliz_94 Mutlulukkk ben bir takım lcw homedan aldım indirimdeyken, bir tane de bella maison markasının aldım