Mutlulukkk Yaa hic guzel nevresim takimi bulamiyorumm. Siz nereden aldiniz yaa 😤 vee ltfenn uygunn fiyatli olsun oyle 300ler 500ler veremem maleeseff 😂
Babyboy Mutlulukkk maalesef bu fiyatlara canım yani genelde ama Ikea a bakabilirsin pazardan da bulabilirsin. Ama marka istiyorsan böyle fiyatlar
zeynepmom34 Sanathanim dediğiniz tarzda engliah homde banada hediye geldi allah razı olsun artı bide bebek battaniyesi
Mutlulukkk Sadem5434 ayy evet. Biz ortu mendil vs flan yaptik da nevresimi becerebilir miyiz blmiorm 😂
Shdskr Sadem5434 müslinler uygun. Annem, bebeğime sadece örtü olarak dikti ama yeğenimin park yatağına ve kreşe göndermek için nevresim dikti. Çokta güzel oluyor. Çekme paylarını hesaba katarak kestirmenizde fayda var yalnız.
Sanathanim Mutlulukkk bende içim gide gide aldım ama malesef annem çeyizimi ben küçükken dizdiği için kendi zevkime göre nevresim takımım yoktu🤣 onunkilerde güzel ama yeni çıkanlar daha güzel 🕺🏻😍
Tugbaelif33 Mutlulukkk ben trendyoldan aldım sadece nevresim 74 tl (effe online satıcısı ) ve bi nevresim takımı aldım o da 190 tl (satıcısı yağız home)
Mine16 Mutlulukkk eğer dikiş makinesi varsa sizde yada çevreniz de bebek nevresim takımı dikmek çok da zor değil YouTube de güzel anlatım videolar filan var bakıp yapabilirsiniz ama bende instagram dan yaptırdım bebeknevresimi sayfasından 500 tl di 🙂 maalesef fiyatlar bu şekilde
Sareninannezi LCW home da yüzde 40 indirimle bir pike bir nevresim takımı aldım tanesi 150 tl ye denk geldi . Kupon kovalayın derim 😅
Ozozlem Berrin- https://ty.gl/sbhimahowv ben sadece 2 li lastikli çarşaf aldım burdan gayet güzel çıktı fiyatı da ucuz
incitanesi__ Mutlulukkk 300-500 vermediğin için güzel nevresim takımları bulamıyosun zaten yoksa çok güzel nevresim takımları var 😂
Mutlulukkk incitanesi__ ya fiyat arastirmasi cok yapmamstim. Ama smdi bakiyorum da en az 300flan vermek lazm bsy alabilmek icin adam akilli 😂