Virgohome Hareketler belirginleşiyor daha fazla acıkma oluyor gece uyutmuyor sürekli vuruyor uyku pozisyonu düzensizliği kişiden kişiye de değişkenlik gösteren ağrılar benim hep belime vuruyor ağrı ama onun dışında güzel yaa annelik farklı bişeymiş
Omermomm_ Virgohome ayy o vurmaları kadar güzel bir şey yok uykudan alıkoymak dışında😁 evet bu zamana kadar tattığım bütün duygulardan farklı bir şeymiş Allah herkese tattırsın inşallah😇
egesmommy catandgirlmom 33 haftalığız al bendende o kadar ne güzel haftalardı 23ler şimdi yeri daraldı alttan mesaneme üstten ciğerlerime bastırıyor sanki nefes alamıyorum halsizlik uyku hali sürekli tuvalete çıkma ihtiyacı bide bi an önce doğurma isteği 😂
catandgirlmom egesmommy benimde öyle valla doğurma isteğiiii ayy diyorum 37-38 de sağlıkla gelse hiç bekletmese
ArvenMom Omermomm_ her gebelik farklıdır belirtileri de o yüzden herkesin gebeliği kendine özgü olmalı mesela benim zor geçiyor ama senin kolay geçebilir uykuya veda ettim 24 hafta da asla uyuyamıyorum kaburgalarım batıyo sağ sol dönemiyorum canım yanıyo karnımın içi acıyo büyüdükçe kızım aşırı hareketli asla durmuyo gibi gibi 🫠
Bademmm Omermomm_ Haftadayım koca bir göbek bebek hareketleri dayak yiyormuş hissi yaratıyor. Hiç yerimden kalkmak istemiyorum. Bel bacak kasık ağrıları ve tuvaletten çıkamama. Şimdiden deliksiz uykuya hasrettim. İlk gebeliğimde böyle değildim. Bu sefer pertim. 😂😂
Bademmm Omermomm_ ilki de az değildi oda 34 hafta da doğuverdi 1 ay iğne ve ilaçlarla sancı çeke çeke bekledim. Bu da 26 hafta da niyetlendi gelmek için 36 ya kadar bitirdi beni. Yerlerinde duramıyorlar sakin sakin
btllsk Omermomm_ Tekemler çoğalıyor hatta baya dayak yiyoruz 😂 Sizin hareketler yavaşlıyor 🙈 Nefes alıp vermek zor oluyor 🙈Hele ki yatıp kalkmak çok çok zor oluyor 🙈 Mide yanması, bacak, sırt ağrısı artıyor 🙈 ahhhh ahhhh 🙈😁
ElfYrgn Omermomm_ Bende 23.haftadayım ama haftasına göre gelişimi iyi olmasına rağmen sanki karnım bir tık küçük gibi geliyor. Acaba bu iç karın geniş olabilir cümlesi doğrumu diye düşünüyorum. Sizin nasıl peki ?
Bet1 Omermomm_ bende 24+2 yım şu an ilk hamileliğimden biliyorum bir şeker yuklememiz sonrasında da nstlerimiz kaldı muayneler için. Sonraki haftalar biraz ateş basması oluyor. Önceki hamileliğimde de temmuz da doğum yapmıştım. Gece vücudumu suya tutmadan asla uyuyamıyordum ayaklarımı suya sokuyordum sürekli. Ben hamileliğim boyunca tuz falan tuketmedigim için his şişlik olmamisti ama etrafımdaki çoğu hamile son zamanlarda çok odemden şikayet ediyordu. Doktor kontrolleri falan sıkılaşiyor. 30 dan sonra bende mesela kilo alımı yavaslamisti ama bebek alıyordu zaten 34 de aniden suyum gelince doğum yaptım ilerisini bende goremedim 😂
Omermomm_ Bet1 inşallah bunda görürsünüz devamını😁yazın gelmesini hiç istemiyorum sıcak bunalma mahvediyor insanı gerçekten
en_guzel_emanetlerim Omermomm_ sık sık tuvalete koşacağınız donem geliyor deliler gibi karnınızdaki hareketlere inanamayacaksınız bir anda gelen açlık hissi sonra tıka basa yemiş gibi şişkinlik hali artık sağa sola dönüp uyuma zorluğu ahhh sağlıkla gelsin kuzular inşallah