Omermomm_ Liliales yolun sonuna yaklaşmışsınız halsizlik gerçekten çok kötü inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza🤗
Liliales Omermomm_ inşallah canım zaman hızlı geçiyor ben de düşünüyorum belki bir daha yaşamayacağım şeyler yaşıyorum kıymetini bilmeye çalışmak lazım 😊inşallah sen de sağlıkla alırsın kucağına
2309 Omermomm_ 25 den sonra karın gittikce büyüyor ve tekmelerle uyaniosun haa tabi çorap bile giymek artık zulüm 😅
Omermomm_ 2309 heyecanlı süreç bekliyor diye seviniyordum taaki yazılanları okuyana kadar bu kadar erken mi ya🙈
Gln0110 Omermomm_ ben 26.haftanın içindeyim aramızda çok yok ama ben biraz hafiften zorlanmaya başladım çorap, ayakkabı giyerken vs. Benim de önümde minnak bi göbeğim var ama 6.ay bitiyor sanırım bundan sonra daha hızlı büyüyecekmiş
Omermomm_ Gln0110 30 haftadan sonrası pertmiş anladığım kadarıyla sizinde az kalmış daha zor günler bekliyor hazır olun😁
Omermomm_ Zeyneparsln 24 haftada yaptırabiliyormuyuz bana doktorum bu haftaya uygun olarak gün verdi şeker yüklemesine
3kuzuAnnesiyim Omermomm_ cogu bıttı azı kaldı denılsede kılayı bıttı zoru kaldı bır donem. 24+3 um yenı yenı hamılelık basladı benım için bundan sınrasıns Allahnyardım etsın