Silahimigetiraysel Glcngzll benim de 8 gün var ben de böyle bir post açmayı düşünüyordum sabırsızlanıyorum acaba görünür mü diye
Esraa79 Silahimigetiraysel regl tarihime 4 gün varken erken gebelik testiyle öğrenmiştim ben, aynı gece kanda 22,5 çıkmıştı. Bir kaç gün daha bekleyin isterseniz daha net olur🙃
Glcngzll Esraa79 aaa evet ilk çocuğumda bende öyle yapmıştım insan zamanla unutuyor teşekkür ederim ♥️
Silahimigetiraysel Esraa79 hem test yapmak istiyorum hem de korkuyorum ya olmadıysa diye. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Seydaamuratt Ben reglime 6 gün varken yaptım test çooook silik Bi şekilde çıkmıştı. Emin olamadım sonra kan testi verdim gidip gebe olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin💃
Silahimigetiraysel ferhpnar ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı onda sık idrara çıkmaya başlamıştım geceleri vs. Şuan da sık idrara çıkıyorum göğüs hassasiyetim çok az
ferhpnar Silahimigetiraysel bende 2. Gebeliğimde kürtaj oldum Ekim ayında onda bir belirti yaşamadım ama bu aralar göğüs hassasiyetim çok fazla çok acıyor bide akıntım var kasık ağrım oluyor arada
adatuna Yumurtlama gününden 12 gün sonra, regl tarihinden 7 gün önce erken gebelik testinde pozitifi görmüştüm :)
Silahimigetiraysel ferhpnar benim kasık ağrım hafif hafif yeni başlıyor ve benim de akıntım var çok umutlanmak istemiyorum ama inşallah vardır ikimizde de
Elif_p Glcngzll en erken 3 gün önce yapın erken gebelik testlerinden alın onda cıkar öncesi cıkmaz bosuna da üzülmüş. Olursunuz