Ugurbocegim Kızlar cinsiyet tahmini yapabilen varmı aranızda doktor geçen hafta erkek gibi dedi bu bugün başka doktor kız gibi dedi aklım iyice karıştı 🥴
Ebrarliva Ugurbocegim benim öyle oldu mesela🤣🤣 21 haftaya kadar kız bildigimiz 13 haftada erkek çıktı bacakalri kapalıydı benim ama gostermedigi için kıza bemzetmislerdi
aysenurdefne Ebrarliva teşekkür ederim ☺️ bana da bacakları kapalıydı arkasını dönmüştü doktor kız dedi
Ebrarliva aysenurdefne bacakaleinkapaliysa nasıl kız dedi banada aynısı yaptılar bacaklaei kaplai diye 6 aya kadar kız dediler erkek çıktı bence tam bacak arasını görmeden inanmayın
Ugurbocegim Ebrarliva açıkçası şu an bende öyleyim herkesde bu duygu vardir illaki bir kızım buda erkek olursa oh mis benim icin hamilelik defteri kapanır diye düşünüyordum bakalım hayırlısı sizin gibi şok yaşarım inşallah 🥰
Ebrarliva Ugurbocegim rabbim ol derde öldürür canım Rabbimden işte hayırlı sağlıklı bir erkek evlat inslalah ana ne akdar kız deselerde ben Rabbimden istedim umudunu kesme♥️♥️