Yeniiianneee Merhaba kızlar bu hastane sezeryan doğum yapan var mı ücret olarak net bir tutar mı ödediniz bana verdikleri kagıtta sipinal ve epidural için ek 2 ve 3 bin TL aldıkları yazıyor anlayamadım normalde bunun normal ücrete dahil olması gerekmiyor mu ?
Basak2906 Yeniiianneee bende Çamlıca Medipol de takibe başladım. Acaba 2li testinizi orada mı yaptırdınız başka yerde mi?
Anonimmm95 3 hafta önce yaptım. Sezaryen fiyatları genel anestezili fiyatlar. Spinal isterseniz ekstra ücret ödüyorsunuz.
Yeniiianneee Anonimmm95 ya sizde mi çamlıca medipol de yaptınız doğum yoksa bütün özeller için mi geçerli fiyat
Yeniiianneee Anonimmm95 memnun kaldınız mı hangi doktor yaptı bende oraya takipliyim sizin zorunlu sezeryanmıydı
Anonimmm95 Yeniiianneee Ayşe Şeyma Küçükakça da takipliydim başından beri. Zaten isteğim sezaryandı ama yine de 37.haftada çatı muayenesi olacaktım. Ama 36+3 de gelen kanamayla acil sezaryana alındım. Ben genel olarak memnunum, korkutmak istemem ama doğum hikayemi yazmıştım okuyabilirsiniz.
Yeniiianneee Anonimmm95 anladım canım inşallah uzun hayırlı ömürler versin Allah bebeğine inşallah bende sağlıklı hayırlı bir şekilde bebeğime kavuşurum
Bebitommm Anonimmm95 bende Ayşe hocaya takipliyim 39. Hastadayım bekliyorum doğum sürecinde nasıldı doktor bilgi verebilir misiniz
Basak2906 Yeniiianneee anladım teşekkür ederim. Orada sonucu açıklıyorlar mı doktorum sonucu detaylı bir şekilde açıklayan bir yer ve perinetolog olsun dedi kararsız kaldım fiyatlar malum
Yeniiianneee Basak2906 evet baya güzel ilgilendiler ve perinotolog yaptı için rahat olsun benim doktor habibe hanımda ben memnun kaldım
Anonimmm95 Bebitommm Ben doktorumdan memnundum kendisinden razıyım. Ama doğum sonrası yaşadığım komplikasyonda hastanenin ve hemşire arkadaşların eksikliği benim açımdan daha kötü sonuçlar doğurabilirdi. O süreçte de sağ olsun yine Ayşe Şeyma Hanım oldukça destekleyiciydi. Acil verdiği doğum kararıyla da bebeğimi sağ Salim kucağıma almayı sağladı.