Ygtzynp semrasldrms erzurum trabzon çok yakın değil ama istanbula göre iyi tabii..Erzurum doguda girilecek en güzel gelişmiş yerlerden,çevredeki bütün iller oraya gidiyor hastane için alışveriş için.hiç doguya gidiyorum diye düşünme
elaymoms Ygtzynp doğudan doğuya gidecez gibi bir şey oldu. Biz depremden etkilendigimiz için şehir değiştireceğiz. Psikolojik olarak mahvolduk. Eşim eşyaları karman carman toplamış ev ağır hasarlı yıkılacak olunca ailemin olduğu şehire gönderdi Şuan bir odada neyin nerde olduğu belli değil. Doğumdan sonra temmuz gibi de sanırım yeni tayin yerimize gecicez. Annemler yardım edecek bana. 🙏
Eda6 Bende aynı durumdayım canım. Şuan eşim doğuda ben ailemin yanındayım bebeğim Mayıs’ta doğacak belki yerler açıklanır o zamana belki açıklanmaz kaygılıyım nasıl olacak ne olacak diye düşünmekten. Herkes bebek odası hazırlarken benim bebeğimin kıyafetleri bile açıkta üzülüyorum açıkçası ilk çocuğum bide. Ama Rabbime sığınıyorum bugünlerde geçecek sağlık olsun da diyorum 🥹🤷🏻
Ygtzynp Eda6 benim durum biraz daha zor galiba canım ailemde herkes bi yerde annem tek hasta yanına gidemiyorum,bir cocugum daha var😢 Allah yardımcımız olsun🙏 inşallah erken acıklanırda önümüze bakarız
Sevvl Ygtzynp taşınmayı bırak yayınımız çakacak doğuya hazıranda bebeklerim daha kuvözde ailem desen daha sevemedik nereye gidiyorsunuz ag vahlar ben desen çocuklarıma mı yanayım yoksa nasıl yapacağımızı mı düşüneyim Allak bullagım
adatuna Ygtzynp taşıma şirketleri ile anlaşabilirsiniz. Gelip her şeyinizi kendileri kutuluyor, kolilere yerleştiriyor. Büyük kolaylık.
Ygtzynp adatuna doguda öyle şirketler yok maalesef.evden eve nakliyat bar büyük eşyaları yapıyolar sadece.bu 6.tasınmam olacak baya durumlara aşina oldım
Mrvya Ygtzynp tam zamanı belli değil ama bende doğumdan hemen önce yada sonrasında taşınmak durumunda kalacağım. Nakliye firması ve temizlik için de bir yerden yardım almayı planlıyorum. Normal zamanda bile gözümde büyüyen bir şey ama Allah kolaylığını verir diyorum
Ygtzynp Mrvya dogumdan sonra olursa sanki daha kolay olur.Dogum öncesi yatakta yatmak nile zor geliyor artık
Mrvya Ygtzynp haklısınız, benimkine daha aylar var erken belli olursa öncesinde taşınmayı daha çok istiyorum açıkçası bebeğin düzeni bozulmasın diye
Ygtzynp Mrvya eşiniz polis mi sizinde.Ne zaman açıklanıe bende merak ediyorum.Kiralar artmadan,ev bulmaya zaman varken,cocukların okulu baslamadan ,bebişletle biran önce düzen kurmak çok iyi olur🤲🏻
2019-ikra Ygtzynp bende taşınacağım tamda doğuma geliyor o zaman şuan doğudayız batıya gideceğiz inşallah herşey yolunda gider
Ygtzynp 2019-ikra benimde tek tesellim o.batıya gidicez an azından biticek bu dogu işi diye kendimi motive ediyorum
Ozlemmisss Ygtzynp dilos011 Hiç korkmayın bende 31. haftamda taşındım ev zaten çok pis değildi ablam geldi cocukları anneme bırakıp o temizledi. Taşınma şirketi ile anlaştım hiç kolileme yapmadan onlar koliledi. Eve gelince de kurdular eşyaları ablam yerleştirdi bitti. 2 hafta oldu hala ablamın yerleştirdiği gibi bozulacak toplucam diye ödüm kopuyor hahaha 😄
dilos011 Ozlemmisss bizde cuma günü tasimaci ile anlaştık temizlikçi çağırdık bakalım annem kız kardeşim gelecek yardıma Allah razı olsun onlar kıyafetlerinizi alın gerisini biz halledeeiz dedi taşındıktan sonra yerleştirmeyi biz yapacaz tabi
Ygtzynp Ozlemmisss maalesef taşıma şirketini bırak asansör bulamadık .ailelerden çoook uzagız gelselerde yardımları yok maalesef ne yaparsak kendimiz yapıcaz