Kadersv21 Kaç gününüz kaldı kızlar benim 1hafta geriden geliyormuş bı sorun olurmu bilemedim doktor çoğu kişide öyle oluyor dedi
Meltemm30 Kadersv21 Bir hafta ileri yada geri olması önemsiz 3 hafta gerilik olduğu zaman sorun teşkil eder korkutma sakın kendini iyi şeyler düşün
MomLife- Gamzerstoglu 1 hafta ileriden haliyle mi 69? Doktorunuzla konuştunuz mu ultrasona göre mi doğumunuz olacak yoksa SAT a göre mi ?
Hllak Kadersv21 benim de öyleydi geç döllenme diyorlar hiçbir problem olmaz merak etme bizim ki kilosu sayesinde uyumlu gözüküyor şimdi ama doğum için eski ölçümleri de dikkate alıyorlar
Srpl1423 72 gün kaldı benimde geç döllenmeden dolayı 2 hafta geri geliyordu son adet tarihiyle uyumlu değildi. Doktorum tarihi değiştirdi.
beyzaturker56 Kadersv21 bizim son 121 günümüz kaldı Rabbim hepimize yavrularımızı sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸
Kadersv21 beyzaturker56 amin amin bütün hamile olanların çok güzel geçsin gebelikleri de dogumlarida rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah