Beriliko Hanımlar yakın zamanda süt sağma makinesi alanlar oldumu fiyatlar aşırı pahalı 500-700 ler havada uçuyo ne marka alınmalı siz neler kullandınız tavsiyeniz varmı elektrikli tercihim
Fndbhdr Beriliko merhab elimde sıfır faturalı lansinoh elektrikli 2 pompalı süt sagma makinası var. Birini ben almıştım diğeri hediye geldi elimde kaldı. Dilerseniz satabilirim size ıygun fiyata
Beriliko Hafizeipek çalışmıyorum ama manuelde çok uğraştırıcı oluyomuş işk kızım hiç emmedi sürekli sağıp verdim yine öyle bi durum olursa elektrikli daha iyi olur
behrem Beriliko evet, siz onaylamadan karşı tarafa para aktarılmadığı için oldukça güvenilir buluyorum. bir sorun çıktığında onaylamadan iade ediyorsunuz paranız size geri geliyor
oglummehmedim Bencede ikinci el alin neden guvenilmesinki sonucta kaynatip guzelce kullanicaksiniz parcalari eksiksiz olduktan sonra cogu insan yakinindan aliyo ihtiuaci yok suan veriyo al kullan fiyatlar da uygun bi bakin derim
NalanztrkAlp 195₺ ye hepsiburada.com dan mamajoo marka tekli usb aldım. Çekim gücü güzel. Araştırıp aldım zaten. Birçok kişi de memnun kullananlardan.
Haticeozturk Tosbik memnun musunuz peki bende onu sayı düşünüyorum şuan ebebkdede 150 tl ye 100 tl hediye kuponu varmış aslında cok-da iyi olurdu