Canooo28 Bugün detaylı ultrasyonda bağırsakta parlaklık gözüktü amniyosentez önerildi sonu temiz çoktan varmı
Rmysarft Canooo28 çoğu detaylı ultrasonda böyle sonuçlar çıkabiliyor kalpte de parlaklık çıkabiliyor bazen bu sorunlar önemli sorun teşkil etmez doğumdan sonra geçer geneli o yüzden sıvı alımını önermem kolay bir işlem değil
Nazli-61 Canooo28 banada aynısı dendi ama hiç amniyosentez yaptırmayı düşünmedim bile. Zaten sonrasında gittiğimde kapanmıştı parlaklık 1-1.5 ay içinde. Bide tek başına sadece bağırsakta olunca sorun olmuyormuş birden fazla olunca oluyormuş ☺️
Melek__55 Canooo28 canm hiç takılma kalpte bağırsakta parlaklık çok normal sakın su aldırma bebekler su yutuyor bazen p parlaklık yapyormis bir uzman söylemişti
Pnrpnr_ Merhaba ikili test döneminde gittiyseniz detaylı ultrasona bende de aynısı çıkmıştı doktor dedi ki normal bir durum bağırsakları henüz gelişmediği çalışamadığı için parlak görünüyor.
Canooo28 Riske atmamak için amniyosentez yaptırdım hayırlı haberler alırız inşallah. İçimi ferah tutuyorum Allahım büyük. Herkese teşekkür ederim