Hallerimvarbenim Tugcecanan Yok kız adam ya işte Ya sporda ya dışarda evde hareket olmadığı için temiz dkdjdjsj
Ftm16 Hallerimvarbenim etmiyorum valla saldım bitmiyorlar bir de siyah tv ünitem var ki evlerden Irak tozu çekiyor içine resmen
mimaranne06 Hallerimvarbenim Benim evim de aynı şekilde çok tozlanır. Robot süpürge aldığımdan beri eskisi gibi tozlanmıyor. Hergün çalıştırıyorum.
Nurcanben Hallerimvarbenim bende de durumlar aynı şekilde oturma odam gri tonlarda yatak odam krem her ikisi de tozu öyle bir çekiyor ki pes ettim artık hergun silmekten
Mlkengn Hallerimvarbenim aynı dertten bende muzdariptim. Özellikle yatak odası mobilyalarım da açık renk bir gün silmesem bir parmak toz oluyordu komodinler falan sinir oluyordum ve ev her gün süpürülüyordu. Ben çözümü kurutma makinası kullanarak sağladım. Resmen artık haftada bir ancak tozlanıyor. Eskisi gibi hiç değil. O kıyafetlerdeki toz demek hep bizimleymiş 😂 şimdi çok rahatım.
-_Esra_- Hallerimvarbenim hayır aşkım 1 odada var havadan çıkan tozları bir görsen haznesindeki şoka girersin biz ne soluyoruz diye bu makineyi aldığımdan beri çocuklar hasta olmuyor
Hallerimvarbenim -_Esra_- Hangi makina bebeğim o yazsana bende bi bakayım çünkü şaka maka bebiş o bütün tozları yutuyor ağlarken uyurken 🥲
Sevvalllll42 Hallerimvarbenim edemiyoruz hahahah ama Allah’a şükür benim sadece yatak odam tozlanır en çok orası kirlenir çünlü orda vakit geçiriyoruz 😁
Summerwine Hallerimvarbenim ahahah 🤣 valla hayat kurtarıyormus bebekli evde sürekli kıyafet değiştiriyoruz 😁
busragil Hallerimvarbenim ajsjsjsjsj valla suan alsak yine kardayız aslinda, 23 nisan da zam gelecekmis. Bir de yatak odasiyla giyinme odasi bir bizim, bebis yanımızda yatacak doğunca 3 aya insallah, onun icin her gun siler supurum kiyamam napayim🤢
Hallerimvarbenim busragil Valla analığın 46. Gününden sesleniyorum tuvalete gidecek vaktım yok bırak silip süpürmek emeklemeye başlasın dizlerine paspas takcam silsin işte gezerken işi ne jgjfjgjgh