Hallerimvarbenim Kızlar evde bitmek bilmeyen bir toz var. Yol kenarında oturmuyoruz site içinde oturuyoruz bahçesi çim falan toprakta değil akıl erdiremiyorum Cidden kışın çamaşırı evin içine seriyorum çamaşırdan bu kadar toz olması normal mi
Siracinannesi Hallerimvarbenim baş edemiyoruz 🙄😂 bende bıktım her gün tozlardan anlamıyorum bende nerden geliyor vallahaa
Cansr Hallerimvarbenim evim 7. Katta en üst kat bu kışta cam pencere pek acikta değildir parkelerim beyaz görsen 2. Gün görsen sanırsın 1 haftadır dokunulmamış
umena Hallerimvarbenim edemiyoorrum daha dün yakın arkadaşıma sey dedim günlük evin tozlanması bence aşırı saçma belirli bi süresi olması lazımdı djdjdj
2prensesannesiiii Hallerimvarbenim kullanmadığım alanların tozunu alıyorum kapı pencere kapatıyorum tozlanmıyor kullandığım alan bi yatak odası oturma odası mutfak bi zaten bi de tuvalet banyo öyle başediyorum ben yol kenarında oturuyorum otoban 🥴
Hallerimvarbenim Siracinannesi Siliyorum on dakika sonra toz oluyor misafir geldiğinde habire kendimi açıklıyorum ay bu tozlarda hiç bitmiyor diye djdjjd
Hallerimvarbenim umena Hahahahah evet gerçekten keşke biraz hadlerini bilseler arada bi gelseler sshjs
mylittlebabym Bende baş edemiyorum özellikle yatak odası, gardrop içleri vs çok tozlanıyor. Toz alma suyuna hafif bebe yağı damlatıp siliyorum biraz olsun geciktiriyor tozu.
Hallerimvarbenim mylittlebabym Deneyeyim bende bi onu. Evet aynen dolap içleri çamaşır astığım oda vs bir karış toz oluyor sanırım çamaşır tüyleri bizi bu hale getiriyor
Defnesmom33- Hallerimvarbenim hayı ir değil . Bnm evimde çok tozlanıyor . Eşyalarım yeniydi tozlanıyordu sürekli. Yün halı yerine bambu halı serdik peluş kırlentleri değişip kumaş aldım robot süpürge de baya rahatlattı geçer yani
Hallerimvarbenim Defnesmom33- Ay inşallah geçer ama bana tek çare kurutma makinası gibi geliyor şimdilik
Rmysarft Hallerimvarbenim 2 güne bir süpürüyorum evi özellikle giyinme odam toz içinde güçlü süpürgeler kurtarıcı oluyor bir de düzenli toz alıyorum
Hallerimvarbenim Rmysarft Maraton kullanıyorum çok güçlü tozları bile alıyor ama hareket olduğu an tekrar toz sanırım tozlu olan biziz evi kirletiyoruz 🤣
Siracinannesi Hallerimvarbenim bende öyle bir de benim sehpalarim siyah cam olanlardan günde 10 kere de silsen yine toz oluyor aşırı sinir oluyorum biri gelince 😂
Ernurr Hallerimvarbenim valla aynı bende eve seriyorum içeri ,aşırı bir toz evin içi sürekli özellikle giyinme odası kısmı orda ütü filan yapıyorum havalandırıyorum ama ütü masamın ayakları ütümün üstü filan görsen bir parmak toz
Hallerimvarbenim Ernurr Ay aynen aynen hahahaha bizim giyinme odasında çamaşır kuruyor ütü yapılıyor ütü masasının ayakları çamaşır telinin ayakları bir gör rezalet 😂
2prensesannesiiii Hallerimvarbenim 🥴 yok toz alıp kapatınca bişey olmuyor kullanmadığım alanları mutfak çok tozlanıyor yatak odası o da pencere açıyorum diye 🙈 bu arada ev 5+1 2 banyo1 tuvalet hariç 🥴
Nurse2018 Hallerimvarbenim kurutma makinası gerçekten kurtarıcı kurutmanın haznesinde biriken tozları görseniz bir sn bile beklemeden alırsınız hemen
AyseYldz Hallerimvarbenim çamaşırlar her yeri toz ediyor kesinlikle farkı kurutma makinesine geçince anladim
Hallerimvarbenim AyseYldz Bir ara araştırdım alayım diye de kaldı gitti yine doğum olunca sanırım o kurtaracak